αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΤι περιλαμβάνει η περιουσία του Σπύρου Λάτση- Ένας από τους πιο πλούσιους Έλληνες, σύμφωνα με το Forbes

Τι περιλαμβάνει η περιουσία του Σπύρου Λάτση- Ένας από τους πιο πλούσιους Έλληνες, σύμφωνα με το Forbes

Είναι ένας από τους πιο πλούσιους Έλληνες αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το Forbes. Mε περιουσία 3,1 δισ. δολαρίων. Ο Σπύρος Λάτσης βρίσκεται στην 838η θέση στη λίστα του Forbes με τους πιο πλούσιους ανθρώπους στον κόσμο για το 2019. Μόλις 4 Έλληνες βρέθηκαν στην συγκεκριμένη λίστα.

Μάλιστα, ενώ η περιουσία του τον Απρίλιο του 2019 ανερχόταν στα 2,7 δισ. δολάρια, τώρα διαμορφώνεται περίπου στα 3,1 δισ. δολάρια, δηλαδή μέσα σε λίγους μήνες έγινε πλουσιότερος, κατά περίπου 400 εκατ. ευρώ.

Όπως αναφέρει το Forbes, o Σπύρος Λάτσης διαθέτει τρία πτυχία από το LSE και διαχειρίζεται την οικογενειακή περιουσία μετά τον θάνατο του πατέρα του, Γιάννη Λάτση, το 2003. Διαθέτει ένα από τα πιο πολυτελέστατα και μεγαλύτερα γιοτ στον κόσμο.

Η οικογένεια ασχολείται ακόμα με τα ναυτιλιακά, μέσω της Latsco Shipping, αλλά έχει επενδύσει και στον τραπεζικό τομέα, σε ακίνητα και πετρέλαιο. Παράλληλα η οικογένεια Λάτση έχει μετοχές στα Ελληνικά Πετρέλαια, τη Lamda Development καθώς και μερίδιο στην EFG International έναν τραπεζικό όμιλο με έδρα τη Ζυρίχη. Ο ίδιος διαμένει διαμένει μόνιμα στη Γενεύη.

Φυσικά, είναι ένας από τους βασικούς «παίχτες» που συμμετέχουν την πολυσυζητημένη επένδυση στο Ελληνικό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Αυτοί είναι οι 4 πιο πλούσιοι Έλληνες σύμφωνα με το Forbes

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + 18 =