αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣε ποια περιοχή της Αθήνας θα γίνουν «Λευκές Νύχτες» στα εμπορικά καταστήματα στις 25 Ιουνίου και 9 Ιουλίου

Σε ποια περιοχή της Αθήνας θα γίνουν «Λευκές Νύχτες» στα εμπορικά καταστήματα στις 25 Ιουνίου και 9 Ιουλίου

Έως τα μεσάνυχτα θα είναι ανοιχτά τα εμπορικά καταστήματα στον Δήμο Ζωγράφου στις 25 Ιουνίου και στις 9 Ιουλίου, στο πλαίσιο της «Λευκής Νύχτας» που γίνεται για πρώτη φορά σε αυτήν την περιοχή της Αθήνας.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για μία δράση για την οποία συνεργάζονται το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών, ο τοπικός Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Ζωγράφου, με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς.

Τους κατοίκους και τους επισκέπτες περιμένουν προσφορές και εκπτώσεις από τα καταστήματα ενώ θα διοργανωθεί λαχειοφόρος αγορά για την αγορά σύγχρονου λαπαροσκοπικού εξοπλισμού για το νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία».

Οι συνδιοργανωτές καλούν τους πολίτες να ζήσουν μία «Λευκή Νύχτα» στο Δήμο Ζωγράφου, στηρίζοντας έτσι την τοπική επιχειρηματικότητα, αρχικά στις 25 Ιουνίου επί της κεντρικής λεωφόρου Ζωγράφου, Λεωφόρου Παπάγου και ώρα 21.00-00.30 και στις 9 Ιουλίου επί της κεντρικής Λεωφόρου των Ιλισίων, Γρηγορίου Αυξεντίου, και ώρα 21:00- 00:30.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

11 − 7 =