αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΤα Aria Hotels έφτασαν τα 50 καταλύματα στο ελληνικό χαρτοφυλάκιο τους

Τα Aria Hotels έφτασαν τα 50 καταλύματα στο ελληνικό χαρτοφυλάκιο τους

Τα Aria Hotels, ανακοινώνουν ότι το χαρτοφυλάκιο τους έχει φτάσει τα 50 καταλύματα. Τα Aria Hotels αποτελούν θυγατρική εταιρεία του Ομίλου Libra, οι θυγατρικές του οποίου κατέχουν και διαχειρίζονται ακίνητα σε περισσότερες από 50 χώρες.

Τα Aria Hotels διαθέτουν μία γκάμα καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα. Τα εν λόγω ακίνητα περιλαμβάνουν boutique ξενοδοχεία σε δημοφιλείς προορισμούς και αναπαλαιωμένα ιστορικά κτίρια.

Σχετικά με το ορόσημο των 50 καταλυμάτων, ο Διευθύνων Σύμβουλος των Aria Hotels κ. Μάκης Πανταζάτος, σχολίασε:

«Η συγκεκριμένη εταιρεία ιδρύθηκε βασισμένη σε μια απλή ιδέα – να παρέχει μοναδικές εμπειρίες αυθεντικής ελληνικής φιλοξενίας και να τιμά και να εξυψώνει την ιστορία και τον μοναδικό πολιτισμό της Ελλάδας. Αυτή η ιδέα διαμορφώνει κάθε απόφαση που λαμβάνουμε, από την αρχιτεκτονική και το design μέχρι και τις εμπειρίες που παρέχουμε στους επισκέπτες των καταλυμάτων μας. Είμαστε περήφανοι που φτάνουμε σε αυτό το σημαντικό ορόσημο ανάπτυξης και θα συνεχίσουμε να επεκτεινόμαστε και να επενδύουμε σε ακίνητα που θα συμβάλλουν στο να αποτελούμε ισχυρή επιλογή στον τομέα της φιλοξενίας για μια εμπειρία με πραγματικά ελληνικό χαρακτήρα».

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η ιστορία των Aria Hotels ξεκίνησε το 2010 με την απόκτηση και ανακαίνιση ενός παραδοσιακού ελληνικού ανεμόμυλου, που χρονολογείται από το 1852, σε boutique luxury ξενοδοχείο (Τhe Windmill).

Το χαρτοφυλάκιο των Aria Hotels είναι ποικίλο και πολυσχιδές και συμπεριλαμβάνει από σουίτες στην καρδιά της Αθήνας ως boutique ξενοδοχείο στα βουνά του Ζαγορίου στην Ήπειρο.

Η κα Ροσάννα Μόρτογλου, Επικεφαλής Εκπρόσωπος του Ομίλου Libra στην Ελλάδα, δήλωσε σχετικά:

«Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για όσα έχουν καταφέρει να πετύχουν τα Aria Hotels και που έχουν χτίσει ένα χαρτοφυλάκιο που αναδεικνύει με έναν χαρακτηριστικό τρόπο τον πολιτισμό και την κληρονομιά της Ελλάδας. Κάθε κατάλυμα είναι προσεκτικά επιλεγμένο και μοναδικό, ενώ όλα τα καταλύματα είναι ανακαινισμένα με φροντίδα και με γνώμονα την εμπειρία του κάθε επισκέπτη. Η «αυθεντικότητα» είναι μία λέξη που χρησιμοποιείται συχνά στον ευρύτερο κλάδο του τουρισμού. Ωστόσο, τα Aria Hotels, με ένα μεγάλο εύρος εξειδικευμένων στελεχών στο κομμάτι της φιλοξενίας, συμβάλλουν στην οικονομία της χώρας, αναδεικνύοντας κρυφές πτυχές του ελληνικού πολιτισμού».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 − 4 =