αρχικηVIRALΠότε θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του Πύργου Πειραιά. Με Zara και άλλες εταιρίες στους ορόφους

Πότε θα γίνουν τα επίσημα εγκαίνια του Πύργου Πειραιά. Με Zara και άλλες εταιρίες στους ορόφους

Σε φουλ ρυθμούς τρέχουν οι εργασίες στον ανανεωμένο Πύργο Πειραιά. Τον Ιούνιο αναμένεται να γίνει το grand opening. Όπως δήλωσε ο Διευθύνων σύμβουλος της Dimand Δ. Ανδριόπουλος, όλοι οι χώροι θα έχουν μισθωθεί πλήρως και θα έχουν παραδοθεί στους χρήστες, εντός του προσεχούς Ιουνίου.

Το «παρών» στα εγκαίνια του εμβληματικού Πύργου θα δώσει σύμφωνα με πληροφορίες και ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης. Η «κορδέλα» έχει προγραμματιστεί να κοπεί στις 4 Ιουνίου, δηλαδή πέντε μέρες πριν από τις ευρωεκλογές.

Όπως έχουμε γράψει ο βρετανικός κολοσσός JD Sports Fashion Plc., στον οποίο έχουν ενταχθεί τα Cosmos Sport από το 2021, άνοιξε ήδη τις πόρτες του νέου του καταστήματος στον πρώτο «πράσινο» Πύργο της χώρας. Το εντυπωσιακό JD Sports αποτελεί το πρώτο κατάστημα το οποίο τίθεται σε λειτουργία στον Πύργο του Πειραιά, είναι συνολικής επιφάνειας 1.200 τ.μ. και βρίσκεται στο ισόγειο και σε τμήμα του πρώτου ορόφου

Μέσα στον Πύργο θα έχει παρουσία και ο κολοσσός Inditex. Η συμφωνία αφορά στη μίσθωση καταστήματος συνολικής εκμισθούμενης επιφάνειας 5.850 τ.μ., που θα καταλαμβάνει χώρους από το ισόγειο έως και τον 2ο όροφο, για χρήση Zara και Zara Home.

Όπως έχουμε ξανά πει, θα είναι το μεγαλύτερο κατάστημα του Ομίλου Zara στην Ελλάδα. Ο Όμιλος, στην ομπρέλα του οποίου περιλαμβάνονται επίσης τα εμπορικά σήματα Massimo Dutti, Pull & Bear, Stradivarius, Oysho και Bershka, θα αναπτύξει ένα από τα μεγαλύτερα καταστήματα Zara του κόσμου, συνολικής επιφάνειας περίπου 6.000 τ.μ. Για χρήση Zara και Zara Home.

Παράλληλα σε διαδικασία εγκατάστασης είναι και η Dialectica η οποία έχει μισθώσει έξι ορόφους, από τον ένατο μέχρι και τον δέκατο τέταρτο, ουσιαστικά στη μέση του Πύργου. Σε κάποιους ορόφους έχει σχεδόν διαμορφωθεί το planning ενώ συνεχίζεται η προμήθεια εξοπλισμού.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fifteen − 15 =