αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα με γυαλιά OJO, μέσω franchise

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα με γυαλιά OJO, μέσω franchise

Σίγουρα θα έχεις δει κάποιο κατάστημα OJO τα τελευταία χρόνια. Πρόκειται για το γνωστό brand γυαλιών το οποίο έχει αναπτυχθεί τα τελευταία χρόνια και είναι ιδιαίτερα γνωστό για τις προσφορές που παρέχει στους πελάτες του. H OJO Sunglasses ξεκίνησε την ανάπτυξη μέσω franchise το 2013 και μέχρι σήμερα έχει αναπτύξει το δίκτυο της σε 36 καταστήματα σε Κύπρο, Ελλάδα, Λίβανο και Μάλτα, όπως επίσης και παγκόσμιο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Τι θα έλεγες να κάνεις το επιχειρηματικό βήμα, και να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα OJO μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα.

ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ FRANCHISE

  • αποδεδειγμένα φιλικό προς τον χρήστη και απλό στη λειτουργία σύστημα λιανικής επιχείρησης.
  • προϊόν με μικτό περιθώριο κέρδους υψηλότερο του μέσου όρου, σε σύγκριση με τις πλείστες άλλες λιανικές επιχειρήσεις.
  • υποστήριξη στην επιλογή της κατάλληλης τοποθεσίας και τις διαπραγματεύσεις ενοικίασης.
  • ιδιαίτερα μοντέρνα διακόσμηση και επίπλωση, μαζί με τελευταίας τεχνολογίας υλικά, λογισμικό και ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
  • εκτενές και επαγγελματικό πρόγραμμα κατάρτισης, που περιλαμβάνει εκπαίδευση τόσο εντός του καταστήματος όσο και διδασκαλία σε τάξη. Το πενταήμερο σεμινάριο κατάρτισης καλύπτει τις ακόλουθες πτυχές:

Γνώση του προϊόντος

Τάσεις της μόδας

Πώς να προωθήσετε τα γυαλιά ηλίου

Πώς να διοικείτε και να διαχειρίζεστε την επιχείρησή σας

Πώς να υπολογίζετε τα περιθώρια κέρδους και ζημιών

Πώς να κάνετε παραγγελίες

Πώς να εκπαιδεύσετε το προσωπικό σας

Πώς να προωθήσετε την επιχείρησή σας στην αγορά

Πώς να συντηρείτε το κατάστημά σας

Πώς να προσφέρετε τεχνική εξυπηρέτηση και μετά την πώληση

  • πριν και μετά το άνοιγμα του καταστήματός σας, εκπαιδευμένος αντιπρόσωπος της OJO Sunglasses υποστηρίζει το κατάστημα franchise κατά την πρώτη βδομάδα εργασιών εκπαιδευμένος αντιπρόσωπος της OJO Sunglasses επισκέπτεται το κατάστημα σε τακτά χρονικά διαστήματα, και παρέχει συνεχή υποστήριξη

ΠΡΟΝΟΜΙΑ FRANCHISE

Χαμηλό κόστος

Για ένα κατάστημα ΟJO Sunglasses η επένδυση είναι γύρω στις 75,000 Ευρώ. Το κόστος αυτό περιλαμβάνει την άδεια λειτουργίας, την κατασκευή και το αρχικό απόθεμα σε γυαλιά ηλίου και οπτικά. Ο μέσος όρος της περιόδου επιστροφής της επένδυσης είναι λιγότερος από 30 μήνες. Οι περισσότεροι franchisees έχουν αποσβέσει την επένδυσή τους σε διάστημα μικρότερο των 2 χρόνων.

Ισχυρή Καταναλωτική Ζήτηση

Η ζήτηση των γυαλιών ηλίου έχει αυξηθεί τα τελευταία χρόνια καθώς εκτός από από την πρακτική χρήση, αποτελεί επίσης και μια πηγή αυτό-έκφρασης. Σε συνδυασμό με την αυξημένη ενημέρωση και ευαισθητοποίηση σε θέματα προστασίας από τη υπεριώδη ακτινοβολία, η ανάγκη για χρήση γυαλιών ηλίου έχει φτάσει στα 2 – 5 ζευγάρια για κάθε καταναλωτή. Πρόκειται για ένα προϊόν που δεν γνωρίζει εποχές, εφόσον η ανάγκη για γυαλιά ηλίου σε περιοχές με μεγάλη ηλιοφάνεια δημιουργεί ζήτηση καθ’ όλο το έτος. Όσο αφορά τα οπτικά, η ζήτηση ολοένα γίνεται και πιο μεγάλη.

Κερδοφορία

Η επιτυχία της OJO Sunglasses οφείλεται κυρίως στην ικανότητά της να προσφέρει ένα συνδυασμό προσιτών τιμών, ποιότητας και στιλ, δημιουργώντας έτσι την επιτυχημένη φόρμουλά της «αξία στα χρήματά σας». Αυτή η πείρα και πραγματογνωμοσύνη, που έχουν αναπτυχθεί τα τελευταία 6 χρόνια, μεταδίδονται απ’ ευθείας στους δικαιοδόχους μ ας. Τα περιθώρια μικτού κέρδους που επιτυγχάνονται είναι συνεπώς ανάμεσα στα ψηλότερα στο χώρο του λιανικού εμπορίου, και στην περίπτωση καλά οργανωμένων και πειθαρχημένων δικαιοδόχων το αποτέλεσμα είναι να μπορούν να επιτύχουν υψηλά ποσοστά καθαρών κερδών.

Τιμολόγηση

Η OJO Sunglasses εξειδικεύεται στο τμήμα εκείνο της αγοράς που επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράσουν ποιοτικά γυαλιά ηλίου και οπτικά που ακολουθούν τη μόδα, σε τιμές πάντοτε χαμηλότερες από τις μεγαλύτερες μάρκες της αγοράς. Η OJO Sunglasses πάντοτε θα θεωρείται ως η αλυσίδα γυαλιών ηλίου και οπτικών που προσφέρει «μόδα στην καλύτερη ποιότητα και στην καλύτερη τιμή» σε κάθε αγορά στην οποία δραστηριοποιείται.

Εύκολη διαχείριση της επιχείρησής σας

Τα αποθέματα και τα καθημερινά έσοδα της επιχείρησής σας ελέγχονται και τυγχάνουν διαχείρισης με εύκολο τρόπο. Αυτοματοποιημένη διαδικασία υποβολής παραγγελιών για όλα τα προϊόντα σας. •Γρήγορη και εύκολη διαδικασία επανάληψης παραγγελίας με βάση τα αποθέματα. Ικανότητα αποτελεσματικής κατάρτισης του προσωπικού σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

FACTS

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ (σε τ.μ.): 20 – 45

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: 49,500 Ευρώ

Διαμόρφωση: 17,500

Εξοπλισμός/Επίπλωση:22,000

Αρχικό εμπόρευμα:10,000

ENTRY FEES: 25,000 Ευρώ

ROYALTIES: 6%

MRK FEES: 3%

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

20 + 1 =