αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Brunch(s)in

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Brunch(s)in

Το πρωινό είναι το πιο σημαντικό γεύμα της ημέρας! Η έμπειρη οικογένεια του Brunchsin το γνωρίζει καλά αυτό και έτσι, έχοντας επενδύσει στην δημιουργία ενός ζεστού, μοντέρνου και παράλληλα υψηλής αισθητικής περιβάλλοντος, στοχεύει στην ολοκληρωμένη εμπειρία του comfort dining brunch. Η εξειδίκευση στο brunch άλλωστε φαίνεται και στο ωράριο λειτουργίας το οποίο είναι 9 π.μ. μέχρι τις 6 μ.μ.

Άτομα όλων των ηλικιών, φίλοι, παρέες και οικογένειες απολαμβάνουν τα χορταστικά γεύματα του Brunch(s)in, όλες τις ώρες της ημέρας. Στον φιλόξενο και μοντέρνα διακοσμημένο χώρο, οι πελάτες έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα στο πλούσιο brunch του Σαββατοκύριακου, τον καθημερινό απογευματινό καφέ, ή να συνεχίσουν με ένα ολοκληρωμένο comfort dinner, συνοδεία ενός δροσιστικού cocktail, απογειώνοντας την εμπειρία. Δεν μας εκπλήσσει, λοιπόν, ότι έχει δημιουργηθεί μια μεγάλη κοινότητα «brunch(s)inners» που επιλέγουν να επιστρέφουν στο στέκι τους ξανά και ξανά.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου κατάστημα μέσω franchise; Σύμφωνα με τα στοιχεία που παραθέτει το franchiseportal.gr, τα δεδομένα έχουν ως εξής:

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × two =