αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Volterra και να μπεις στο πεδίο της ενέργειας

Πόσο κοστίζει να ανοίξεις το δικό σου κατάστημα Volterra και να μπεις στο πεδίο της ενέργειας

Η VOLTERRA δραστηριοποιείται στους τομείς της παραγωγής, της εμπορίας και της προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας στην αγορά της Ελλάδας και της Νοτιοανατολικής Ευρώπης.

Αλλά πόσο κοστίζει να ανοίξεις ένα δικό σου Volterra Shop μέσω franchise; Ας δούμε τα δεδομένα:

Η Volterra παρέχει στον franchisee εξελιγμένη τεχνογνωσία (Know-how) και πλήρη υποστήριξη πριν από την έναρξη: επιλογή ενδεδειγμένου σημείου καταστήματος, διαπραγμάτευση για τους όρους ενοικίασης, αρχιτεκτονικά σχέδια, κατασκευαστικές εργασίες και παράδοση καταστήματος (Turn Key), νομική και λογιστική καθοδήγηση, ολοκληρωμένη εκπαίδευση στη λειτουργία του καταστήματος, πλατφόρμες καταχώρησης νέων πελατών, ελέγχου & καταγραφής πωλήσεων και όλα αυτά συνδυαστικά με ένα άκρως ανταγωνιστικό σύστημα αμοιβών και bonus. Επίσης, η εταιρεία παρέχει συνεχή εκπαίδευση και υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια της συνεργασίας από τα εξειδικευμένα στελέχη της εταιρίας (πωλήσεις, οργάνωση και λειτουργία, εξυπηρέτηση πελατών, μηχανογράφηση, management, ενέργειες local store marketing, διακίνηση αποστολών κλπ).

Σε επίπεδο Marketing, ανά τακτά χρονικά διαστήματα η εταιρεία υλοποιεί διαφημιστικά κύματα ενεργειών σε πανελλαδικό αλλά και σε τοπικό επίπεδο.

Οικονομικά δεδομένα

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΟΣ ΧΩΡΟΣ: από 40 τ.μ.

ΑΡΧΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ: από 25,000 Ευρώ

ENTRY FEES: απόο 10,000 Ευρώ

ROYALTIES: 2%

MRK FEES: 1%

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

17 − five =