αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠόσα άτομα επιτρέπονται ανά τραπέζι σε καφετέριες και ταβέρνες

Πόσα άτομα επιτρέπονται ανά τραπέζι σε καφετέριες και ταβέρνες

Μπορεί πολλοί να γνωρίζουν τα μέτρα που «τρέχουν» από τη Δευτέρα για περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού, ωστόσο, πολλοί αναρωτιούνται, ειδικά της τελευταίες καλές μέρες που διανύουμε, πόσα άτομα επιτρέπονται ανά τραπέζι σε ταβέρνες, εστιατόρια και καφέ στην Αττική.

Ήδη από τις 15 Σεπτεμβρίου έχει ανακοινωθεί νέος περιορισμός για ταβέρνες και εστιατόρια για την αναχαίτιση της διασποράς του κορονοϊού στην Αττική.Σύμφωνα με όσα είχαν ανακοινωθεί, μέχρι και σήμερα επιτρέπονται 6 άτομα ανά τραπέζι σε ταβέρνες και καφετέριες.

Μάλιστα, αναστέλλεται η λειτουργία για 14 μέρες στα κέντρα διασκέδασης με ζωντανή μουσική, μέτρο που αναμένεται πιθανότατα να παραταθεί τις επόμενες μέρες.

Πρόσθετα μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορονοϊού ισχύουν από Δευτέρα 21/9 και για δύο εβδομάδες έως τις 4 Οκτωβρίου στην επιδημιολογικά επιβαρυμένη Αττική.

Τα νέα μέτρα, αφορούν στις δημόσιες συναθροίσεις, την αναστολή πολιτιστικών εκδηλώσεων και την προτίμηση της τηλεργασίας στον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα.

Πηγή: dikaiologitika.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × 3 =