αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΠως να κάνεις το Android smartphone σου web camera για το laptop σου

Πως να κάνεις το Android smartphone σου web camera για το laptop σου

Καλή η κάμερα του laptop, αλλά σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να φτάσει σε δυνατότητες εκείνη που υπάρχει στο smartphone σου. Τώρα που οι βιντεοκλήσεις είναι πολύ της μόδας και τις χρησιμοποιούμε καθημερινά, δεν θα ήθελες να έχεις έναν τρόπο να χρησιμοποιήσεις το smartphone ως web κάμερα;

Μπορείς να εγκαταστήσεις στο smartphone σου την εφαρμογή Droidcam, της οποία θα βρεις στο Google Play εδώ δωρεάν. Αντίστοιχα, θα πρέπει να εγκαταστήσεις και την ανάλογη εφαρμογή στον υπολογιστή σου, μόνο που εδώ δεν υπάρχει περιορισμός λειτουργικού συστήματος και έτσι μπορείς να βάλεις τον υπολογιστή να μιλά με το κινητό είτε μέσω καλωδίου, είτε ασύρματα. Εάν επιλέξεις την ασύρματη σύνδεση θα πρέπει να έχεις τόσο το κινητό όσο και τον υπολογιστή συνδεδεμένα στο ίδιο δίκτυο.

Η δωρεάν έκδοση προσφέρει πολλά, αλλά υπάρχει και η επιλογή του Pro, που θα πρέπει να αγοράσεις και να απολαύσεις επιπρόσθετα χαρακτηριστικά στις συνομιλίες σου, αλλά δεν το συνιστούμε για αρχή. Σε κάθε περίπτωση, αξίζει να το δοκιμάσεις και να αναβαθμίσεις κατά πολύ την ποιότητα της εικόνας σου στις κλήσεις από τον υπολογιστή σου.

Πηγή: Techblog.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

5 + thirteen =