αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠως μπορείς να γίνεις διανομέας της Wolt- Να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα και να δουλεύεις τις ώρες που θες

Πως μπορείς να γίνεις διανομέας της Wolt- Να έχεις ένα επιπλέον εισόδημα και να δουλεύεις τις ώρες που θες

Σίγουρα τους έχεις δει να κυκλοφορούν πολύ, ειδικά στην εποχή του Covid-19: Οι μπλε διανομείς της Wolt. Πρόκειται για την Φινλανδική startup η οποία έχει επεκταθεί σε πολλά μέρη της Αττικής. Και κάνει ντελίβερι με τον δικό της ιδιαίτερο τρόπο.

Πως λειτουργεί το ντελίβερι της Wolt: Η πληρωμή γίνεται μόνο με κάρτα (για λόγους ευκολίας και ασφάλειας σύμφωνα με την εταιρεία) ενώ την παραγγελία την εκτελούν συνεργαζόμενοι με την Wolt διανομείς. Πως λειτουργεί; Ο πελάτης ολοκληρώνει την παραγγελία του μέσω της ειδικής εφαρμογής, και γίνεται η αποδοχή από το κατάστημα και η αυτόματη χρέωση στην κάρτα μαζί με το έξτρα κόστος διανομής ( ξεκινά από 1 ευρώ για απόσταση μέχρι 1,5 χλμ. και αυξάνεται 0,10 ευρώ ανά 500 μέτρα με την μέγιστη απόσταση διανομής είναι τα 4 χλμ.). Ταυτόχρονα ενημερώνεται μέσω αλγόριθμου ο κοντινότερος ελεύθερος συνεργάτης – διανομέας της Wolt ότι στο «X» κατάστημα βρίσκεται σε διαδικασίας παρασκευής μία παραγγελία την οποία πρέπει να παραδώσει στην «X» διεύθυνση.

Ο πελάτης καθ’ολη την διάρκεια ενημερώνεται για τον χρόνο παράδοσης ενώ στην οθόνη του υπολογιστή ή του κινητού του βλέπει online το σημείο που βρίσκεται ο διανομέας.

Πως όμως μπορεί να γίνει κάποιος διανομέας της Wolt; «Μπορείς κι εσύ να γίνεις ένας από τους συνεργάτες που θα κάνουν αυτή τη διανομή. Είναι ένας ευέλικτος τρόπος να αποκτήσεις εισόδημα. Το μόνο που χρειάζεσαι είναι το δικό σου όχημα και ένα smartphone. Επιλέγεις εσύ πόσο χρόνο θα αφιερώσεις. Πάνω από 4,000 άτομα σε 12 χώρες συνεργάζονται μαζί μας!», τονίζει η εταιρία.

Ως συνεργάτης διανομής της Wolt ορίζεις εσύ το πότε είσαι διαθέσιμος. Το ωράριο σου είναι ευέλικτο. Μπορείς να κάνεις διανομές για κάποιες ώρες κατά τη διάρκεια της μεσημεριανής ή βραδινής ώρας αιχμής και να κάνεις ό,τι άλλο θέλεις στον υπόλοιπο χρόνο σου. Με εγγυημένη ωριαία αμοιβή ή απλά να συνδέεσαι όποτε θέλεις και να αμείβεσαι ανά διανομή. Απλά παραδίδεις το φαγητό στο σπίτι ή το γραφείο του πελάτη. Αν σου δώσουν φιλοδώρημα, είναι όλο δικό σου.

Αναλυτικές πληροφορίες και αιτήσεις εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 + 10 =