αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠως λειτουργεί η πλατφόρμα Robinhood μέσα από την οποία μπορείς να αγοράσεις μετοχές από 1 δολάριο

Πως λειτουργεί η πλατφόρμα Robinhood μέσα από την οποία μπορείς να αγοράσεις μετοχές από 1 δολάριο

Η πλατφόρμα Robinhood έχει γίνει trend τα τελευταία 24ωρα λόγω της ιστορία με την GameStop. Αφού πρόκειται για μια από τις βασικές πλατφόρμες μέσα από τις οποίες οι «μικρο-επενδυτές του ίντερνετ» αγοράζουν μετοχές. Και κάπως έτσι κατάφεραν να εκτοξεύσουν και την αξία της GameStop μέσα σε ελάχιστον χρόνο.

Αλλά πως λειτουργεί η Robinhood; Πρόκειται για μια πλατφόρμα που σου επιτρέπει να αγοράσεις μετοχές, δίνοντας χρήματα που ξεκινούν από το μόλις 1 δολάριο. Και στην συνέχεια να ξεκινήσεις… το χρηματιστηριακό παιχνίδι.

Όπως διαβάζουμε στο αμερικανικό TechCrunch, οι χρήστες μόλις κάνουν εγγραφή στην πλατφόρμα, έχουν πρόσβαση σε κλασματικές συναλλαγές μετοχών. «Μία από τις βασικές μας αξίες είναι η συμμετοχή είναι η δύναμη», λέει ο συν-διευθύνων σύμβουλος της Robinhood Vlad Tenev. «Ό, τι κάνουμε είναι ριζωμένο σε αυτό. Πιστεύουμε ότι οι κλασματικές μετοχές έχουν τη δυνατότητα να ανοίξουν επενδύσεις για ακόμη περισσότερα άτομα» συμπληρώνει.

«Πιστεύουμε ότι αν θέλετε να επενδύσετε, δεν θα έχει σημασία πόσα χρήματα έχετε. Με κλασματικές μετοχές, ανοίγουμε ένα ολόκληρο σύμπαν μετοχών και κεφαλαίων, συμπεριλαμβανομένων των Amazon, Apple, Disney, Berkshire Hathaway και χιλιάδων άλλων, ” λέει ο διευθυντής προϊόντων Robinhood Abhishek Fatehpuria.

Οι χρήστες μπορούν να τοποθετούν κλασματικές παραγγελίες μεριδίου σε πραγματικό χρόνο σε ποσά δολαρίου τόσο χαμηλά όσο 1 $ ή ποσά μετοχών τόσο χαμηλά όσο 0.000001 μετοχές στρογγυλοποιημένες στην πένα κατά τις ώρες της αγοράς. Αποθέματα αξίας άνω του 1 $ ανά μετοχή με κεφαλαιοποίηση αγοράς άνω των 25 εκατομμυρίων δολαρίων είναι επιλέξιμα, με 4,000 διαφορετικές μετοχές και ETF διαθέσιμα για κλασματικές συναλλαγές σε πραγματικό χρόνο χωρίς προμήθεια.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

2 × 1 =