αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Πως θα βρεις την ισορροπία και την ευτυχία στην ζωή σου»: Μια ιδιαίτερη TEDx ομιλία από τον Σωτήρη Κοντιζά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Πως θα βρεις την ισορροπία και την ευτυχία στην ζωή σου»: Μια ιδιαίτερη TEDx ομιλία από τον Σωτήρη Κοντιζά (ΒΙΝΤΕΟ)

«Υγεία, Αγάπη, Αναγνώριση της δουλειάς σου. Κάποιοι μιλάνε για το τρίπτυχο της ευτυχίας». Κάπως έτσι ξεκίνησε την ομιλία του στο TEDx Athens 2018, ο γνωστός σεφ, Σωτήρης Κοντιζάς. Και αμέσως μετά, ξεκινά μια αντίστροφη παρουσίαση της ζωής του, όπως θα δεις στο παραπάνω βίντεο. Ξεκινώντας από το τώρα, και πηγαίνοντας μέχρι το παρελθόν. Παρουσιάζοντας την ζωή του μέσα από μερικά σημαντικά points.

Δεν είναι τυχαίες στιγμές. Είναι στιγμές κατά τις οποίες, όπως παραδέχεται ο ίδιος, έχει υπάρξει πραγματικά ήρεμος. «Είναι στιγμές που πίσω τους κρύβουν κόπο, θυσία, ιδρώτα, κούραση. Και μπροστά τους υπάρχει το κενό. Το άγνωστο. Η αβεβαιότητα. Για εμένα η πρόκληση. Μέσα από αυτές τις στιγμές εγώ ηρεμώ και ισορροπώ», λέει χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Κοντιζάς. Εξηγώντας όταν μέσα στην διάρκεια της ζωής του, αλλάζει και το σημείο ισορροπίας. Αλλά ας μην πούμε περισσότερα όμως . Δείτε το παραπάνω βίντεο.

Και ίσως αξίζει να κρατήσετε, ανάμεσα σε άλλα, μια φράση: «Μεγάλο κακό η συνήθεια στην ζωή μας. Νομίζω ότι είναι και ο μεγαλύτερος εχθρός της εξέλιξης».

 

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

4 × 1 =