αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠοινική δίωξη σε στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος. Πήρε θαλασσοδάνειο 800.000 ευρώ και… δεν πλήρωσε τίποτα

Ποινική δίωξη σε στέλεχος της Τράπεζας της Ελλάδος. Πήρε θαλασσοδάνειο 800.000 ευρώ και… δεν πλήρωσε τίποτα

Μια υπόθεση που προκαλεί αίσθηση, φέρνει στο φως η Εφημερίδα των Συντακτών. Σύμφωνα με το σχετικό δημοσίευμα, ο Εισαγγελέας άσκησε ποινική δίωξη για κακουργήματα σε βάρος πρώην στελέχους της Εθνικής Τράπεζας και νυν προϊστάμενου της διεύθυνσης Επιθεώρησης Εποπτευόμενων εταιριών στην Τράπεζα της Ελλάδος.

Ο εν λόγω εργαζόμενος με την πολιτική των θαλασσοδανείων χωρίς διασφαλίσεις εισέπραξε ποσό που αγγίζει με τους τόκους τα 800.000 ευρώ ενώ με συνεχείς καταχρηστικές παρατάσεις από το 2007 μέχρι και σήμερα δεν έχει καταβάλλει ούτε ένα ευρώ στη τράπεζα.

Ο ίδιος φέρεται να υποστήριξε στον εισαγγελέα ότι ο γενναιόδωρος αυτός δανεισμός ήταν η ανταμοιβή του για τις καλές του υπηρεσίες στην Εθνική Τράπεζα.

Η υπόθεση του δανειολήπτη τραπεζικού πήρε πλέον το δρόμο για τον ανακριτή ενώ φαίνεται να εμπλέκονται κι άλλοι στην αθρόα παροχή δανείων χωρίς κανένα έλεγχο από τους μηχανισμούς της τράπεζας. όσο για το συγκεκριμένο στέλεχος που διώκεται για απιστία κατά συρροή αλλά και για ηθική αυτουργία σε απιστία προφανώς «επιβραβεύτηκε» επιπλέον και με την με την τοποθέτησή του στην ΤτΕ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − 11 =