αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΠιθανό να δούμε κλειστά γυμναστήρια και τον Ιούνιο

Πιθανό να δούμε κλειστά γυμναστήρια και τον Ιούνιο

Σε οικονομική καταστροφή οδηγούνται τα γυμναστήρια, τα οποία είναι κλειστά εδώ και αρκετό καιρό, ενώ είναι πιθανό το ενδεχόμενο να μην ανοίξουν ούτε τον ερχόμενο μήνα.

Μιλώντας στο Open TV, ο υφυπουργός Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης τόνισε ότι είναι πολύ πιθανό να παραμείνει το λουκέτο στα γυμναστήρια και κατά τον Ιούνιο.

Οι επιχειρήσεις που πλήττονται ανά την επικράτεια φτάνουν τις 2.500 και απασχολούν περίπου 42.000 εργαζομένους, οι οποίοι μένουν μετέωροι και θεωρείται δεδομένο ότι αν χαθεί κι ο Ιούνης, το λουκέτο θα παραμείνει… μόνιμο για πολλά γυμναστήρια που δεν θα καταφέρουν να βγάλουν τη χρονιά, κυρίως τα συνοικιακά. 

Οι ιδιοκτήτες των γυμναστηρίων είναι έντονα ενοχλημένοι, σημειώνοντας ότι ενώ έχουν λειτουργήσει κομμωτήρια και κέντρα αισθητικής όπου ο πελάτης έρχεται σε άμεση επαφή με τον ειδικό, οι δικοί τους χώροι παραμένουν κλειστοί.

Οι επαγγελματίες του χώρου, έχουν καταθέσει προτάσεις με μέτρα για την υγεία των εργαζομένων και των συνδρομητών. Μεταξύ αυτών είναι η πρόταση για προκαθορισμένα ραντεβού ώστε να παραμένει συγκεκριμένος αριθμός ατόμων εντός των γυμναστηρίων, ενώ προτείνεται απολύμανση όλων των οργάνων γυμναστικής ξεχωριστά μετά την χρήση από κάθε πελάτη και μάσκες και γάντια για όλο το προσωπικό.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο