αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΠέντε business γκουρού που αξίζει να ακολουθείς στο Linkedin

Πέντε business γκουρού που αξίζει να ακολουθείς στο Linkedin

Το Linkedin είναι ίσως το πιο επαγγελματικό κοινωνικό δίκτυο που υπάρχει αυτή τη στιγμή στον κόσμο. Οι περισσότεροι χρήστες το χρησιμοποιούν για να βρουν την επόμενη θέση εργασίας τους, ωστόσο η συγκεκριμένη πλατφόρμα προσφέρεται για περισσότερα πράγματα.

Ακριβώς επειδή το Linkedin έχει έναν πιο «σοβαρό χαρακτήρα», εκεί θα βρεις πολλούς business γκουρού, οι οποίοι διαθέτουν τα δικά τους προφίλ με πάρα πολλούς ακολούθους. Έχουν δημιουργήσει ουσιαστικά τις δικές τους κοινότητες, και έχουν σχεδόν καθημερινή online παρουσία. Ποστάρουν συμβουλές, βίντεο ή άρθρα που τους ενδιαφέρουν (και ενδιαφέρον επίσης το κοινό στο οποίο απευθύνονται). ‘Η κείμενα που έχουν γράψει οι ίδιοι. Κατά καιρούς, αναρτούν και νέες θέσεις εργασίας, οι οποίες αφορούν τις εταιρίες τους.

Σε κάθε περίπτωση, είναι πολύ χρήσιμο να ακολουθείς τους σωστούς ανθρώπους στο Linkedin. Το It’s Possible προτείνει 5 business πρόσωπα, που σίγουρα έχουν ενδιαφέρον. Ειδικά αν είσαι νέος επιχειρηματίας ή startupper. Κάνοντας κλικ σε κάθε ένα από τα ενεργά links παρακάτω, μπορείς να μεταφερθείς απευθείας στο προφίλ του κάθε προσώπου.

1- Richard Branson, ιδρυτής Vergin Group
13 εκατ. ακόλουθοι

2- Kevin O’Leary, επενδυτής
1 εκατ. ακόλουθοι

3- Arianna Huffington, ιδρύτρια Thrive Global, Huffington Post
6 εκατ. ακόλουθοι

4- Bill Gates, ιδρυτής Microsoft
12 εκατ. ακόλουθοι

5- Jeff Weiner, CEO Linkedin
7 εκατ. ακόλουθοι

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 12 =