αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΟ κολοσσός Emirates διοργανώνει Ημέρες Καριέρας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Και κάνει προσλήψεις

Ο κολοσσός Emirates διοργανώνει Ημέρες Καριέρας σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη και Κρήτη. Και κάνει προσλήψεις

Η αεροπορική εταιρεία Emirates που έχει ως βάση το Διεθνές Αεροδρόμιο στο Ντουμπάι, αναζητά προσωπικό από όλο τον κόσμο για να εργαστεί ως πλήρωμα καμπίνας. Για τον λόγο αυτό «ταξιδεύει» σε όλο τον κόσμο και διοργανώνει «ημέρες καριέρας», προκειμένου να γνωρίσει και να προσλάβει νέους αεροσυνοδούς που θα επανδρώσουν τα αεροσκάφη τους που πετούν σε πάνω από 160 προορισμούς σε όλο τον κόσμο.

Πιο συγκεκριμένα, η Emirates πραγματοποιεί πάνω από 3.000 πτήσεις κάθε εβδομάδα σε πάνω από 160 προορισμούς σε περισσότερες από 70 χώρες και έξι ηπείρους από το Ντουμπάι, ενώ αρκετοί νέοι προορισμοί προστίθενται κάθε χρόνο.

Οι ημέρες καριέρας

Η εταιρεία διοργανώνει ημέρες καριέρας και στην Ελλάδα. Οι πόλεις που θα φιλοξενήσουν τις εκδηλώσεις της Emirates είναι η Αθήνα, η Θεσσαλονίκη, τα Χανιά και το Ηράκλειο της Κρήτης.

Πιο συγκεκριμένα, οι ημερομηνίες που θα διεξαχθούν οι εκδηλώσεις αυτές είναι:

  • Αθήνα: Τετάρτη 28 Σεπτεμβρίου – InterContinental Athenaeum Athens
  • Ηράκλειο Κρήτης: Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου – GDM Megaron Hotel
  • Χανιά Κρήτης: Κυριακή 2 Οκτωβρίου – Samaria Hotel
  • Αθήνα: Τετάρτη 26 Οκτωβρίου – Divani Caravel Hotel
  • Θεσσαλονίκη: Κυριακή 30 Οκτωβρίου – Grand Hotel Palace

Όλες οι εκδηλώσεις ξεκινούν στις 9:00 το πρωί και οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να τις επισκεφτούν, ακόμα και αν δεν έχουν κάνει αίτηση, έχοντας μαζί το βιογραφικό τους (γραμμένο στα αγγλικά) καθώς και μία πρόσφατη φωτογραφία τους.

Πριν επισκεφθούν τις «ημέρες καριέρας» οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ελέγξει αν πληρούν τα κριτήρια και τις προϋποθέσεις που θέτει η Emirates για να προσλάβει πλήρωμα καμπίνας.

Οι προϋποθέσεις

Για να εργαστεί κάποιος στην Emirates ως αεροσυνοδός θα πρέπει να γνωρίζει άριστα Αγγλικά (γραπτά και προφορικά) και να έχει μια ευχάριστη και δυναμική προσωπικότητα που μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της θέσης.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν ύψος πάνω από 1.60 και να είναι σε θέση να φτάσουν σε ύψος έως 2.12 εκατοστά ενώ είναι στις μύτες των ποδιών, για να μπορούν να προσεγγίζουν εξοπλισμό έκτακτης ανάγκης σε όλους τους τύπους αεροσκαφών. Ακόμα, δεν πρέπει να έχουν ορατά τατουάζ που θα φαίνονται ενώ φορούν τη στολή του πληρώματος καμπίνας της Emirates.

Η εταιρεία προσφέρει συνεχή εκπαίδευση στο πλήρωμα της, που λαμβάνει χώρα στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της στο Ντουμπάι.

Η διαδικασία της αίτησης

Εάν δεν βρίσκεστε σε κάποια από τις παραπάνω πόλεις αλλά θέλετε να έχετε την ευκαιρία να εργαστείτε στην Emirates, μπορείτε να στείλετε ΤΩΡΑ το βιογραφικό σας, αφού αρχικά να συμπληρώστε μια «μίνι» αίτηση στην ιστοσελίδα της αεροπορικής εταιρείας.

Εφόσον εγκριθεί θα κληθείτε να απαντήσετε σε ένα online τεστ γνώσεων της αγγλικής γλώσσας και να συμμετάσχετε σε μία διαδικτυακή συνέντευξη.

Εφόσον περάσετε και αυτό το στάδιο θα κληθείτε να συμπληρώσετε μια «πλήρη» αίτηση καθώς και να συμμετάσχετε σε μια σύντομη δια ζώσης συνέντευξη.

Για να κάνετε αίτηση πατήστε εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two + 14 =