αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΟ εκατομμυριούχος Grant Cardone προσλαμβάνει τους ανεμβολίαστους εργαζομένους που θέλει να απολύσει η Google

Ο εκατομμυριούχος Grant Cardone προσλαμβάνει τους ανεμβολίαστους εργαζομένους που θέλει να απολύσει η Google

Μια ιδιαίτερη αγγελία ανέβασε ο εκατομμυριούχος και επιχειρηματίας Grant Cardone στα social media του, μέσα από την οποία κάνει γνωστό ότι είναι διατεθειμένος να προσλάβει ανεμβολίαστους εργαζομένους της Google, οι οποίοι είναι στην πόρτα της εξόδου. Ενώ όπως σημειώνει, δεν αποτελεί προϋπόθεση το εμβόλιο για να προσληφθεί κάποιος στις εταιρίες του. Παραθέτει μάλιστα και ένα email για όσους θέλουν να στείλουν το βιογραφικό τους.

Υπενθυμίζεται ότι, όπως μεταδίδει το CNBC, έγγραφο που κυκλοφόρησε ανάμεσα στους υπαλλήλους της Google τους γνωστοποιεί ότι όσοι δεν εμβολιαστούν θα τεθούν ουσιαστικά εκτός εταιρίας.

Οι εργαζόμενοι είχαν προθεσμία έως τις 3 Δεκεμβρίου για να δηλώσουν την κατάσταση εμβολιασμού τους και να ανεβάσουν έγγραφα με αποδεικτικά στοιχεία ή να υποβάλουν αίτηση για ιατρική ή θρησκευτική εξαίρεση. Η εταιρεία αναφέρει ότι μετά από αυτή την ημερομηνία θα αρχίσει να επικοινωνεί με τους υπαλλήλους που δεν είχαν ανεβάσει τα έγγραφα τους ή δεν ήταν εμβολιασμένοι, καθώς και με εκείνους των οποίων τα αιτήματα εξαίρεσης δεν εγκρίθηκαν.

Σύμφωνα με το έγγραφο, οι εργαζόμενοι που δεν έχουν συμμορφωθεί με τους κανόνες εμβολιασμού έως την προθεσμία της 18ης Ιανουαρίου θα τεθούν σε «άδεια μετ’ αποδοχών» για 30 μέρες. Μετά από αυτή, η εταιρεία θα τους βάλει σε «άδεια άνευ αποδοχών» για έως και έξι μήνες, ακολουθούμενη από απόλυση.

Πολλοί τεχνολογικοί κολοσσοί αναβάλλουν συνεχώς τα σχέδια επιστροφής των εργαζομένων στα γραφεία καθώς η τηλεργασία φαίνεται ότι αλλάζει σημαντικά την εικόνα των επιχειρήσεων στο μέλλον.

 Η Google ωστόσο απαιτεί από το εργατικό δυναμικό της να επιστρέψει στο γραφείο τουλάχιστον τρεις ημέρες την εβδομάδα από τις αρχές του 2022. Σε αυτό βασίζει και τον αναγκαστικό εμβολιασμό που επιβάλλει στους εργαζομένους της.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

3 × four =