αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΟι ταινίες και σειρές που μπορείς να δεις τώρα δωρεάν στο Netflix. Χωρίς να κάνεις εγγραφή ή να πληρώσεις συνδρομή

Οι ταινίες και σειρές που μπορείς να δεις τώρα δωρεάν στο Netflix. Χωρίς να κάνεις εγγραφή ή να πληρώσεις συνδρομή

Αν είσαι από αυτούς που θέλουν να παρακολουθήσουν μερικές σειρές του Netflix δωρεάν μέσα στην καραντίνα, υπάρχει τρόπος. Νόμιμα, και χωρίς να πληρώσεις συνδρομή ή να κάνεις εγγραφή. Πως; Μέτα από την λειτουργία «Watch Free» που έχει το Netflix. Εκεί μπορείς να παρακολουθήσεις μια σειρά από προγράμματα της πλατφόρμας, και το μόνο που χρειάζεται να κάνεις είναι να πατήσεις το play. Ενώ υπάρχει και δυνατότητα για Ελληνικούς υπότιτλους.

Όσον αφορά τις τηλεοπτικές σειρές, θα βρείτε το διάσημο Stranger Things, το ενδιαφέρον When They See Us, το Grace and Frankie, το Love is Blind, το Elite που έχει γίνει εξαιρετικά δημοφιλές σε νεαρές ηλικίες, αλλά και το Boss Baby για τους μικρούς μας φίλους.

Η λίστα ανανεώνεται συχνά, οπότε καλό είναι να την τσεκάρετε κατά καιρούς.

Οι περιορισμοί του Watch Free

Οι ταινίες είναι εντελώς δωρεάν και προσφέρονται σε ανάλυση 1080p και ψηφιακό πεντακάναλο ήχο. Όχι όμως σε εικόνα 4Κ και ήχο υψηλής ποιότητας, για τα οποία θα πρέπει κανείς να έχει συνδρομή. Ακόμη, όσον αφορά τις σειρές, διαθέσιμο δωρεάν είναι μόνο το πρώτο επεισόδιο. Για να παρακολουθήσετε και τα επόμενα χρειάζεται εγγραφή- με τον δοκιμαστικό μήνα να είναι μία διαθέσιμη επιλογή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Ο τρόπος για να παρακολουθείς σειρές και ταινίες του Netflix στο κινητό σου, χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine − two =