αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΞεκινά νέα εθελούσια στην Εθνική Τράπεζα- Αποζημιώσεις έως 300.000 ευρώ

Ξεκινά νέα εθελούσια στην Εθνική Τράπεζα- Αποζημιώσεις έως 300.000 ευρώ

Νέο πρόγραμμα εθελούσιας για τους εργαζομένους της, ξεκινά η Εθνική Τράπεζα. Μπαίνει σε εφαρμογή από την Πέμπτη έως τις 28 Νοεμβρίου.

Στοχεύει στην αποχώρηση 500 περίπου υπαλλήλων. Το ανώτατο ύψος της αποζημίωσης ορίζεται έως τις 200.000 ευρώ για όσους επιλέξουν την άμεση αποχώρηση και τις 300.000 ευρώ για όσους επιλέξουν την 2ετή έως 5ετή μακροχρόνια άδεια με αποδοχές και λύση της σύμβασης εργασίας στο τέλος της περιόδου.

Το Πρόγραμμα απευθύνεται αποκλειστικά στο προσωπικό του Δικτύου Καταστημάτων (εξαιρουμένου του Ναυτιλιακού Καταστήματος) και των Διευθύνσεων Δικτύου (συμπεριλαμβανομένου του Προσωπικού που τελεί στη Διάθεση των Διευθύνσεων Δικτύου) της Τράπεζας και παρέχει σ’ αυτή υπηρεσίες με σύμβαση εξαρτημένης εργασίας αορίστου χρόνου (πλήρους και μερικής απασχόλησης), καθώς και στους έμμισθους μη τακτικούς δικηγόρους που στηρίζουν νομικά τα Καταστήματα του Δικτύου, υπό τον όρο ότι κάθε συμμετέχων στο Πρόγραμμα έχει συμπληρώσει το 40ο έτος της ηλικίας του και επταετή υπηρεσία στην Τράπεζα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen − thirteen =