αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΝέα άνοδος: 911.654 μοναδικοί αναγνώστες και 1.642.616 προβολές σελίδας για το It’s Possible τον Αύγουστο

Νέα άνοδος: 911.654 μοναδικοί αναγνώστες και 1.642.616 προβολές σελίδας για το It’s Possible τον Αύγουστο

Νέα ρεκόρ επισκεψιμότητας κατέγραψε το It’s Possible τον Αύγουστο 2021, συνεχίζοντας την ταχύτατα ανοδική πορεία του. To site συγκέντρωσε 911.654 μοναδικούς αναγνώστες και 1.642.616 προβολές σελίδας, σύμφωνα με τα στοιχεία των Google Analytics. Αυτός ήταν, από μεριάς επισκεψιμότητας, ο καλύτερος μήνας στην μέχρι τώρα διαδρομή του site.

Η μεγαλύτερη Business-Millennial κοινότητα της Ελλάδας είναι εδώ.

Και τον Αύγουστο σημαντικό ρόλο έπαιξε το traffic από mobile. Είναι χαρακτηριστικό ότι το 91% της επισκεψιμότητας προήλθε από mobile συσκευές. Οι αναγνώστες παίρνουν το It’s Possible… παντού μαζί τους. Ενώ οι ίδιοι είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένοι με τις νέες τεχνολογίες και τις φορητές συσκευές, τις οποίες χρησιμοποιούν καθημερινά.

Την ίδια στιγμή, το κοινό του site είναι στοχευμένο, εστιάζοντας στις νέες ηλικίες- στους λεγόμενους Millennials. Ενώ περίπου 5 στους 10 ανθρώπους που διαβάζουν το It’s Possible είναι γυναίκες.

Υπενθυμίζεται ότι είναι πλήρως ενεργή και η Facebook Ομάδα It’s Possible Room στην οποία ο κάθε ένας μπορεί να κάνει ελεύθερα την ανάρτηση του, χωρίς να χρειάζεται κάποια έγκριση από τον διαχειριστή ή οποιοδήποτε άλλο.

Οι διαφημιζόμενοι εδώ

Όσοι θέλουν να διαφημιστούν με κάποιο banner, πλάι στα άρθρα, τα αφιερώματα και τις συνεντεύξεις του It’s Possible, μπορούν να επικοινωνήσουν στο itspossiblegr@gmail.com, έτσι ώστε να μάθουν αναλυτικές πληροφορίες. Η πρόσκληση αφορά επιχειρήσεις, Οργανισμούς ή απλούς ιδιώτες.

*Το It’s Possible είναι ένα site που ξεκίνησε από το δωμάτιο ενός σπιτιού στην Καλλιθέα

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight − 1 =