αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΝέα άνοδος για το Bitcoin- Πάνω από τα 14.000 δολάρια

Νέα άνοδος για το Bitcoin- Πάνω από τα 14.000 δολάρια

Συνεχίζει την ξέφρενη πορεία του σε νέα ιστορικά υψηλά το bitcoin, ξεπερνώντας και το επίπεδο των 14.000 δολαρίων λιγότερο από 24 ώρες μετά το ορόσημο των 12.000 δολ.

Το τελευταίο ρεκόρ σημειώθηκε στο ανταλλακτήριο Coinbase με το bitcoin να φτάνει μέχρι τα 14.400 δολ. στα υψηλά της ημέρας. Σημειώνεται ότι συχνά παρατηρούνται μεγάλες διαφορές στις τιμές του ψηφιακού νομίσματος σε διαφορετικά ανταλλακτήρια.

Η αξία του bitcoin ξεπερνά πλέον τα 230 δισ. δολ. κατατάσσοντας το ψηφιακό νόμισμα μεταξύ των 20 μεγαλύτερων μετοχών του S&P 500.

Το bitcoin ξεπέρασε τα 12.000 δολ. το βράδυ της Τρίτης, αντιδρώντας ανοδικά στις πιέσεις που το οδήγησαν σε βουτιά 20% την προηγούμενη εβδομάδα.

Το ψηφιακό νόμισμα ξεκίνησε το 2017 κάτω από τα 1.000 δολ. με τα κέρδη του να ενισχύονται καθώς μεγαλώνει το επενδυτικό ενδιαφέρον. Το Cboe Global Markets με έδρα το Σικάγο σχεδιάζει να δρομολογήσει την Κυριακή συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης για το bitcoin, ενώ το μεγαλύτερο χρηματιστήριο futures του κόσμο, το CME, αναμένεται να παρουσιάσει τα δικά του προϊόντα την επόμενη εβδομάδα.

Πηγή: Capital.gr

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

six + sixteen =