αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ επαυξημένη πραγματικότητα σε άλλο επίπεδο: Οι real time καιρικές συνθήκες μπαίνουν στο Pokemon Go (ΒΙΝΤΕΟ)

Η επαυξημένη πραγματικότητα σε άλλο επίπεδο: Οι real time καιρικές συνθήκες μπαίνουν στο Pokemon Go (ΒΙΝΤΕΟ)

Μπορεί το καλοκαίρι του 2016, όλοι να εξεπλάγησαν με την επαυξημένη πραγματικότητα και το πως αυτή έβγαινε μέσα από το mobile game Pokemon Go, ωστόσο φαίνεται ότι η εν λόγω τεχνολογία θα είναι όλο και πιο εντυπωσιακή όσο περνά ο καιρός. Η Niantic ανακοίνωσε σήμερα ένα σημαντικό update για το παιχνίδι. Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να μπουν, ανάμεσα σε άλλα, οι καιρικές συνθήκες στο Pokemon Go.

Σημείωση: Όχι, το παιχνίδι δεν θα έχει δικές του καιρικές συνθήκες τις οποίες θα «ανακυκλώνει». Θα αποτυπώνει σε real time, τον καιρό που επικρατεί στον κανονικό κόσμο. Αν π.χ. στην Αθήνα βρέχει και εσύ βγεις να παίξεις το παιχνίδι, θα «βρέχει» επίσης μέσα σε αυτό.

Κάτι που πέρα από τα εφέ που θα βλέπει ο χρήστης, θα έχει και ουσιαστική σημασία στο Pokemon Go. Αφού για παράδειγμα στην βροχή που αναφέραμε, θα γίνονται πιο δυνατά τα Pokemon νερού ή φυτού. Πάρτε μια πρώτη γεύση για αυτό που έρχεται, στο παραπάνω βίντεο. Και μάλλον, αυτή είναι μόνο μια πολύ μικρή γεύση, από αυτά που θα δούμε στο μέλλον, με την επαυξημένη πραγματικότητα στο επίκεντρο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

four × 2 =