αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜια νέα ελληνική πλατφόρμα σου επιτρέπει να ενοικιάσεις σε άλλους τα εργαλεία ή μηχανήματα σου. Και να βγάλεις χρήματα

Μια νέα ελληνική πλατφόρμα σου επιτρέπει να ενοικιάσεις σε άλλους τα εργαλεία ή μηχανήματα σου. Και να βγάλεις χρήματα

Μία νέα ελληνική πλατφόρμα είναι στο ιντερνετικό αέρα. Και βάζει σε εφαρμογή έναν ιδιαίτερο κόνσεπτ. Μέσω της πλατφόρμας daneise.gr επιτυγχάνεται η ενοικίαση και αντίστοιχα η αναζήτηση εργαλείων/μηχανημάτων με την άμεση επικοινωνία μεταξύ ιδιοκτητών και ενοικιαστών: Τα άτομα που διαθέτουν δικά τους εργαλεία ή μηχανήματα μπορούν να καταχωρήσουν όσες αγγελίες θέλουν  και να αυξήσουν το εισόδημα τους.

Όσοι, από την άλλη, αναζητούν εργαλεία μπορούν να νοικιάσουν το εργαλείο/μηχάνημα που χρειάζονται για την εκτέλεση περιστασιακών ή μακροχρόνιων ασχολιών, ανά πάσα χρονική στιγμή και οπουδήποτε στην Ελλάδα το επιθυμούν.

Για τη διασφάλιση της καλής κατάστασης των εργαλείων, ο ιδιοκτήτης μπορεί να ορίσει για τα προϊόντα του ένα ποσό εγγύησης.

Πλεονέκτημα στην πλατφόρμα αποτελεί η δυνατότητα αξιολόγησης/κριτικής των χρηστών. Η αξιολόγηση βοηθά στην αναβάθμιση της ποιότητας των παρεχόμενων υπηρεσιών και την ανάδειξη των καλύτερων επιλογών.

Πρωτοτυπία του daneise.gr είναι και η επιλογή Υποστήριξη στη Χρήση κατά την καταχώρηση των αγγελιών, όπου ο ιδιοκτήτης μπορεί να χειριστεί ο ίδιος το εργαλείο του, στο χώρο του ενοικιαστή. Με τον τρόπο αυτό, ο ενοικιαστής μπορεί να αναζητήσει μέσω της πλατφόρμας εργαλεία/μηχανήματα που θέλει, αλλα απαιτούν ενδεχομένως εξειδικευμένη γνώση για το χειρισμό τους, ενώ ο κάτοχος των εργαλείων:

  • έχει την άμεση επίβλεψη των εργαλείων του,
  • εξυπηρετεί τον ενοικιαστή καθώς γνωρίζει το χειρισμό του εργαλείου
  • μπορεί να αυξήσει την αμοιβή του, ορίζοντας ένα κόστος για την υποστήριξη στη χρήση.
Τελευταίο σχόλιο

Αφήστε ένα σχόλιο

nineteen − 18 =