αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΜας φέρνει πιο κοντά: Το Instagram ετοιμάζει τα απευθείας μηνύματα στην web έκδοση του (Εικόνα)

Μας φέρνει πιο κοντά: Το Instagram ετοιμάζει τα απευθείας μηνύματα στην web έκδοση του (Εικόνα)

Λίγο πιο εύκολη αναμένεται να κάνει την ζωή των χρηστών το Instagram. Η γνωστή πλατφόρμα αναμένεται να λανσάρει τα απευθείας μηνύματα στην web έκδοση της. Με τις δοκιμές να έχουν ήδη ξεκινήσει.

Δηλαδή, ένας χρήστης θα μπορεί να επικοινωνεί με κάποιον άλλο, με direct messanges, χωρίς να έχει εισέλθει μέσω του App. Το μόνο που θα χρειάζεται θα είναι ένα κλασικό Log in στο site του Instagram, είτε από laptop- desktop, είτε από κινητό.

Φυσικά μια τέτοια εξέλιξη -αν πραγματοποιηθεί- δεν είναι καθόλου τυχαία στην παρούσα φάση. Αφού όπως γράφαμε πριν λίγο καιρό τα FB Messenger, Instagram και WhatsApp αναμένεται να «ενωθούν», και θα μπορείς να στέλνεις μηνύματα από την μια πλατφόρμα στην άλλη. Αν π.χ. ένας χρήστης έχει λογαριασμό μόνο στο Instagram, και ένας άλλος μόνο στο WhatsApp, αυτοί οι δύο θα μπορούν να μιλάνε απευθείας μεταξύ τους. Οι εφαρμογές θα συνεχίσουν να υπάρχουν και να δουλεύουν αυτόνομα, ωστόσο θα υπάρχει ένας δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ τους. Και τα επευθείας μηνύματα στο Instagram για τα οποία μιλάμε παραπάνω, θα διευκολύνουν αυτό το πλάνο.

Σημειώνεται, ότι όλες οι παραπάνω εφαρμογές ανήκουν στον Όμιλο του Facebook, άρα μπορεί να γίνει μια τέτοια αλλαγή «κεντρικά». Με αυτό τον τρόπο το Facebook θέλει να δημιουργήσει μια τεράστια πλατφόρμα επικοινωνίας (έστω και με μικρότερα Apps στο εσωτερικό της). Να κρατήσει εκεί ενεργούς όλους τους χρήστες, και φυσικά να μπορέσει να αξιοποιήσει διαφημιστικά όλη αυτή τη μάζα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twenty − 6 =