αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ 26χρονή που ξεκίνησε τη δική της startup ενώ σπούδαζε, και έφτασε 1 εκατ. δολάρια σε έσοδα πριν αποφοιτήσει

Η 26χρονή που ξεκίνησε τη δική της startup ενώ σπούδαζε, και έφτασε 1 εκατ. δολάρια σε έσοδα πριν αποφοιτήσει

Μια ιδιαίτερη ιστορία -ανάμεσα σε άλλες- βρίσκεται στην φετινή λίστα 30Under30 του Forbes, στην κατηγορία «Big Money». Μιλάμε για την Beatrice Fischel-Bock. Πρόκειται για την 26χρονη συνιδρύτρια της εφαρμογής Hutch.

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή: Η ίδια εντόπισε πριν κάποια χρόνια ένα πρόβλημα που ίσως έχεις δει και εσύ. Όταν, δηλαδή, πρέπει να αγοράσεις έπιπλα για το σπίτι δεν είσαι σίγουρος για το ποια πρέπει να επιλέξεις, βάσει χώρου και βάσει του κατά πόσο ταιριάζουν με το υπόλοιπο περιβάλλον.

H 26χρονη μαζί με δύο φίλες της αποφάσισαν να λύσουν το πρόβλημα με έναν… όχι και τόσο συνηθισμένο τρόπο. Με την ίδρυση της Hutch. Μια startup που μπορεί να «τοποθετήσει» με 3D εικονικό τρόπο μερικά νέα έπιπλα π.χ. στο σαλόνι σου, να σου δείξει το αποτέλεσμα σε φωτογραφίες και εσύ να αποφασίσεις αν θέλεις να τα αγοράσεις, πριν τα αγοράσεις.

Έτσι γλυτώνεις από ενδεχόμενες αποτυχημένες επιλογές. Μάλιστα, αν τελικά αποφασίσεις ότι θέλεις να πάρεις τα νέα έπιπλα, μπορείς να το κάνεις άμεσα, μέσα από την ίδια πλατφόρμα. Η Hutch λειτουργεί εδώ και 7 χρόνια.

Γυρνώντας πίσω στην «γέννηση» της εφαρμογής, αξίζει να αναφέρουμε το εξής: Η Beatrice Fischel-Bock ξεκίνησε το project της σε πολύ νεαρή ηλικία, ενώ ακόμα σπούδαζε στο George Washington University. Αυτό το project έφτασε να έχει 1 εκατ. δολάρια σε έσοδα, πριν η ίδια αποφοιτήσει.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

fourteen − 5 =