αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέσα σε 12 μήνες η Revolut πενταπλασίασε τα έσοδα της και τριπλασίασε τους χρήστες

Μέσα σε 12 μήνες η Revolut πενταπλασίασε τα έσοδα της και τριπλασίασε τους χρήστες

Από τον Ιανουάριο έως τον Δεκέμβριο του 2017, η Revolut αύξησε τα έσοδα της σχεδόν 5 φορές, από £2,4 εκατομμύρια σε £12,8 εκατομμύρια, αυξάνοντας τους μηνιαίους όγκους συναλλαγών από $200 εκατομμύρια σε $1,5 δισεκατομμύρια και τριπλασίασε την πελατειακή βάση από 450,000 σε 1,3 εκατομμύρια.

Ενώ η αύξηση των εσόδων και η μείωση του κόστους είναι ένας σημαντικός παράγοντας για την εταιρεία, η βασική εστίαση για την εταιρεία είναι αυτή τη στιγμή η επέκταση της Revolut στις διεθνείς αγορές, η αύξηση της ομάδας υποστήριξης πελατών της και η προώθηση καινοτόμων νέων προϊόντων, όπως η δωρεάν διαπραγμάτευση μετοχών.

Το ίδιο διάστημα, η Fintech με έδρα το Λονδίνο υπερδιπλασίασε το εργατικό δυναμικό σε περισσότερους από 400 ανθρώπους, άρχισε να επεκτείνεται σε 10 διεθνείς αγορές, έκανε αίτηση για Ευρωπαϊκή τραπεζική άδεια και άρχισε να εργάζεται στο χτίσιμο της πολυαναμενόμενης, μοναδικής στην Ευρώπη, πλατφόρμα συναλλαγών μετοχών χωρίς προμήθειες.

“Στην πραγματικότητα, εγκαινιάσαμε όλα τα προϊόντα που παράγουν έσοδα μέσα στην πορεία του έτους, όπως οι Premium λογαριασμοί μας τον Απρίλιο, οι λογαριασμοί για επιχειρήσεις τον Ιούνιο και τα κρυπτονομίσματα τον Δεκέμβριο. Ως εκ τούτου, είμαι πραγματικά ικανοποιημένος που είχαμε τη δυνατότητα να πενταπλασιάσουμε τα έσοδά μας και να τριπλασιάσουμε τους αριθμούς των πελατών μας το 2017”, δήλωσε ο Nik Storonsky, ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος.

“Η ανάπτυξή μας καθοδηγείται από την τοποθέτηση του πελάτη στον πυρήνα οτιδήποτε κάνουμε. Εκτός από την προσφορά των καλύτερων αναλύσεων δαπανών και των φθηνότερων ξένων συναλλαγών στην αγορά, οι πελάτες μας εμπιστεύονται ότι θα καινοτομούμε διαρκώς και θα διαταράσσουμε τη χρηματοπιστωτική βιομηχανία προς όφελός τους, λανσάροντας νέα και συναρπαστικά προϊόντα που θα τους εξοικονομούν χρόνο και χρήμα”.

Και ενώ το 2017 ήταν ξεκάθαρα εντυπωσιακό έτος ανάπτυξης στην Revolut, η εταιρεία δεν έχει δείξει κανένα σημάδι επιβράδυνσης και το 2018 φαίνεται να είναι ακόμα πιο εντυπωσιακό έτος. Η Revolut έχει τώρα πάνω από 2,5 εκατομμύρια χρήστες, ανοίγοντας 7.000 νέους λογαριασμούς την ημέρα, επεξεργάζεται τώρα 3 δισεκατομμύρια δολάρια μηνιαίως και έχει ξεπεράσει τους 500 εργαζόμενους παγκοσμίως.

“Ενώ είμαστε σε καλό δρόμο για να αυξήσουμε τα έσοδά μας σχεδόν 5 φορές φέτος, τον περασμένο μήνα ξεκινήσαμε τη νέα μας κάρτα Metal, ένα συνδρομητικό πλάνο που κοστίζει €13,99 το μήνα, με πάνω από 20.000 πελάτες να αναβαθμίζονται άμεσα και πάνω από 60.000 εγγεγραμμένους στην λίστα αναμονής. Επίσης, θα λανσάρουμε σύντομα τη πλατφόρμα διαπραγμάτευσης μετοχών, το οποίο θα δημιουργήσει επίσης έσοδα.

Ο πελάτης βρίσκεται πάντα στο επίκεντρο, ένας από τους βασικούς τομείς της επένδυσης φέτος θα είναι η πρόσληψη και η κατάρτιση ακόμα περισσότερων πρακτόρων υποστήριξης πελατών. Ενώ διπλασιάσαμε τον αριθμό των αντιπροσώπων μας το περασμένο έτος και πλέον προσφέρουμε 24×7 εξυπηρέτηση, σκοπεύουμε να διπλασιάσουμε ξανά το μέγεθος της ομάδας φέτος και θα ανοίξουμε ένα νέο κέντρο εξυπηρέτησης πελατών σε μια νέα Ευρωπαϊκή πόλη μέχρι το τέλος του τρέχοντος έτους”.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

three + 2 =