αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΜέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να αξιολογείς ανώνυμα την εταιρεία που δουλεύεις

Μέσα από αυτή την πλατφόρμα μπορείς να αξιολογείς ανώνυμα την εταιρεία που δουλεύεις

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από την εταιρεία στην οποία δουλεύεις; Θετικές; Αρνητικές; Όποιες κι αν είναι, μπορείς να τις παραθέσεις σε μια πλατφόρμα, αξιολογώντας έτσι τον κάθε εργοδότη και βοηθώντας να δημιουργηθεί ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Μπορείς να βάλεις την βαθμολογία σου στην πλατφόρμα Poudouleveis.gr.

«Κάθε φορά που αξιολογείς μία εταιρεία, βοηθάς να δημιουργήσουμε ένα καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα! Χιλιάδες υποψήφιοι ενημερώνονται καθημερινά μέσω της πλατφόρμας μας», σημειώνουν οι άνθρωποι πίσω από το project.

Και συμπληρώνουν: «Χρησιμοποίησε κόσμιες εκφράσεις κατά την διάρκεια της αξιολόγησης ώστε να υπάρχει παραγωγικό feedback για όσους τη διαβάσουν. Όλες οι αξιολογήσεις περνάνε από τον απαραίτητο έλεγχο πριν αναρτηθούν στην πλατφόρμα μας».

Μάλιστα αν κάνεις την αξιολόγηση σου, έχεις παράλληλα την ευκαιρία να κερδίσεις δωροεπιταγή 100 ευρώ για αγορές στα Public. Κάθε μήνα πραγματοποιείται μία κλήρωση στη πλατφόρμα του Poudouleveis.gr και 2 νικητές λαμβάνουν στο email τους από μία δωροκάρτα αξίας 100€.

Να υπενθυμίσουμε ότι στο παρελθόν ο ιδρυτής της πλατφόρμας έχει μιλήσει στο It’s Possible παραθέτοντας ακόμα περισσότερες πληροφορίες για το project του. Μπορείς να θυμηθείς την συνέντευξη εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one × three =