αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ Lime «αποβιβάστηκε» επίσημα στην Αθήνα- Πόσο κοστίζει η χρήση των πατινιών της

Η Lime «αποβιβάστηκε» επίσημα στην Αθήνα- Πόσο κοστίζει η χρήση των πατινιών της

Όπως σας είχαμε γράψει πριν μερικές ημέρες εδώ στο It’s Possible, η Lime θα ερχόταν μαζί με τα ηλεκτρικά πατίνια της στην Αθήνα, αυτή την εβδομάδα. Κάτι το οποίο έγινε επίσημα σήμερα, Δευτέρα. Η Lime προσφέρει ηλεκτρικά πατίνια τα οποία έχουν σύστημα GPS, ασύρματη τεχνολογία και αυτόματο κλείδωμα ενώ είναι διαθέσιμα σε όποιον έχει κατεβάσει την εφαρμογή της στο κινητό του. Μέσω της εφαρμογής ο πολίτης μπορεί να εντοπίσει το πιο κοντινό διαθέσιμο πατίνι, να το ξεκλειδώσει και να το χρησιμοποιήσει αφήνοντας το πατίνι στο τέλος της διαδρομής του. Το κόστος για το ξεκλείδωμα είναι 1 ευρώ και κάθε λεπτό διαδρομής κοστίζει επιπλέον 0.15 λεπτά, ενώ δεν υπάρχουν συγκεκριμένα σημεία στάθμευσης.

Τα ηλεκτρικά πατίνια της Lime είναι ασφαλή και εύκολα στη χρηση, κινούνται με μέγιστη ταχύτητα 25χλμ/ώρα, λειτουργούν με ηλεκτρική επαναφορτιζόμενη μπαταρία και είναι κατάλληλα για όλες τις ηλικίες. Το βράδυ συλλέγονται και επαναφορτίζονται. Στην Αθήνα θα είναι διαθέσιμα για όλους τους πολιτες σε κεντρικά σημεία της πόλης από τις 8 το πρωί μέχρι τις 9 το βράδυ. Πρόκειται για έναν έξυπνο τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη ο οποίος είναι καινοτόμος και φιλικός προς το περιβάλλον. Η τοπική ομάδα της Lime θα αναλάβει τη συντήρηση, επαναφόρτιση και τοποθέτηση του στόλου των ηλεκτρικών πατινιών στην πόλη.

Ο Νίκος Χατζηδάκης, Operations Manager της Lime δήλωσε : «Είμαστε πολύ χαρούμενοι που βλέπουμε ότι σε τόσο σύντομο διάστημα από την ανακοίνωση του προγράμματος στην Θεσσαλονίκη, τα ηλεκτρικά πατίνια έρχονται στην πρωτεύουσα. Πιστεύουμε ότι οι Αθηναίοι θα αγκαλιάσουν αυτό το νέο, μοντέρνο και οικολογικό τρόπο μετακίνησης μέσα στην πόλη».

Πως μπορείς να γίνεις «Juicer»

Η εταιρία αναζητά «Juicers». Τους υποψήφιους συνεργάτες της που θα συλλέγουν τα πατίνια από τους δρόμους, θα τα επαναφορτίζουν στο χώρο τους και θα τα βγάζουν ξανά «έξω». Και φυσικά θα πληρώνονται για αυτή τους την εργασία. «Κερδίστε χρήματα συλλέγοντας και φορτίζοντας τα ηλεκτρικά σκούτερ», τονίζει η Lime. Και ήδη έχουν ανοίξει οι σχετικές αιτήσεις. Μπορείς να κάνεις την αίτηση σου ΕΔΩ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

9 − 2 =