αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Amazon αναζητά Digital Native Sales Account Manager για το γραφείο στην Αθήνα- Που να στείλεις βιογραφικό

Η Amazon αναζητά Digital Native Sales Account Manager για το γραφείο στην Αθήνα- Που να στείλεις βιογραφικό

Έγινε και επίσημα γνωστό πριν λίγες ημέρες: Η Amazon Web Services «αποβιβάζεται» στην Ελλάδα και ανοίγει το πρώτο γραφείο της στη χώρα μας. Όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, το νέο ελληνικό γραφείο είναι μέρος της διαρκούς επένδυσης της AWS στην Ελλάδα, καθώς η εταιρεία συνεχίζει τη διεύρυνση της ομάδας που στηρίζει τον αυξανόμενο αριθμό πελατών και συνεργατών της στην Ελλάδα.

Το γραφείο θα υποστηρίξει οργανισμούς κάθε μεγέθους, συμπεριλαμβανομένων startups, επιχειρήσεων και οργανισμών του δημόσιου τομέα, καθώς κάνουν την μετάβαση στο υπολογιστικό νέφος της AWS (AWS Cloud).

Τώρα η εταιρία αναζητά Digital Native Sales Account Manager με έδρα στην Αθήνα. «Θα είστε μέλος μιας ομάδας που επαναπροσδιορίζει τον τρόπο με τον οποίο οι εταιρείες αλληλεπιδρούν με τους πελάτες τους» σημειώνει η Amazon στη σχετική αγγελία που έχει ανέβει στο επίσημο website της. Και συμπληρώνει: «Σε αυτόν τον ρόλο θα εστιάσετε και θα κατανοήσετε τον τρόπο με τον οποίο οι συμπεριφορές και οι προσδοκίες των καταναλωτών αλλάζουν λόγω των εξελίξεων στο cloud computing. Θα χρησιμοποιήσετε την εμπειρία σας στις πωλήσεις και το τεχνικό υπόβαθρο για να αυξήσετε τα έσοδα στους υπάρχοντες πελάτες».

Ενώ καθημερινά θα έρχεστε σε επαφή και θα συνεργάζεστε με startups, αλλά και με digital εταιρίες σε πιο προχωρημένο στάδιο. «Ελάτε να χτίσετε το μέλλον μαζί μας», λέει η Amazon.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να διαβάσουν αναλυτικές πληροφορίες για τη θέση και να στείλουν βιογραφικό εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

two × 4 =