αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ Παπαστράτος ανακοίνωσε προσλήψεις σε 5 ειδικότητες- Που να στείλεις βιογραφικό

Η Παπαστράτος ανακοίνωσε προσλήψεις σε 5 ειδικότητες- Που να στείλεις βιογραφικό

Νέες προσλήψεις ανακοίνωσε η Παπαστράτος. Με την εταιρία να αναζητά προσωπικό σε 5 ειδικότητες. Όπως θα δείτε παρακάτω μάλιστα, οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να κάνουν την αίτηση τους μέσα σε συγκεκριμένα deadlines.

Όπως σημειώνει η εταιρία: «Οι νέες, διαθέσιμες θέσεις πλήρους απασχόλησης είναι για τα εξής τμήματα:

– Senior Business Planner (Finance Department)

Το νέο μας όραμα σημαίνει ότι ανακαλύπτουμε εκ νέου τα εργαλεία μοντελοποίησης, σχεδιασμού και πρόβλεψης. Ελάτε στην ομάδα μας και θα εργαστείτε σε όλο το εύρος της επιχείρησης, διασφαλίζοντας ότι το νέο εμπορικό μας μοντέλο είναι κερδοφόρο και βιώσιμο. Υπάρχει κάτι καινούργιο για να μάθετε κάθε μέρα, αλλαγές που πρέπει να ενσωματώσετε και προκλήσεις που καλείστε να κατακτήσετε.

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας της Παπαστράτος υποβάλλοντας την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Κυριακή 06/12.

– Business Planner (Finance Department)

Εάν σας αρέσoυν οι προκλήσεις και το να εργάζεστε συνεργατικά, τότε στην Παπαστράτος θα είστε στο στοιχείο σας. Είτε οι δεξιότητές σας είναι στον οικονομικό έλεγχο, στον προγραμματισμό και στην πρόβλεψη είτε στην ανάλυση δεδομένων ή στη διαχείριση ψηφιακού ρίσκου, εδώ θα έχετε την δυνατότητα να εξελίξετε την καριέρα σας προς οποιαδήποτε κατεύθυνση.

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας της Παπαστράτος υποβάλλοντας την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Κυριακή 06/12.

– Tax Analyst (Finance Department)

Έχετε την ελευθερία να διαμορφώσετε δυναμικά το μέλλον σας με το να γίνετε μέρος μιας ομάδας που σας παρέχει την δυνατότητα να παίρνετε τολμηρές αποφάσεις, να πειραματίζεστε και να καλλιεργήσετε τις δεξιότητες σας στο χώρο του finance. Μεταξύ άλλων, καλείστε να παρέχετε αποτελεσματικές φορολογικές συμβουλές, συνεργαζόμενοι στενά με όλα τα τμήματα της εταιρείας, με εξωτερικούς συμβούλους και με τις φορολογικές αρχές.

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας της Παπαστράτος υποβάλλοντας την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Τετάρτη 09/12.

– Project Management Office Manager (Commercial Department)

Η ευελιξία, η ικανότητα αντιμετώπισης της πολυπλοκότητας και η διαχείριση του ραγδαία μεταβαλλόμενου περιβάλλοντος αποτελούν κρίσιμα στοιχεία για να καταφέρετε να αναπτύξετε και να διαχειριστείτε μια σειρά από απαιτητικά έργα και προγράμματα. Στον ρόλο αυτό, θα ξεχωρίζουν οι οργανωτικές σας ικανότητες αλλά και η διαρκής συνεργασία σας με τα υπόλοιπα τμήματα και τους ανθρώπους τους.

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας της Παπαστράτος υποβάλλοντας την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Τρίτη 15/12.

– Scientific & Medical Affairs Manager (External Affairs Department)

Το Scientific Engagement είναι μια αναπτυσσόμενη ομάδα, γεμάτη από νέες ευκαιρίες. Ο μετασχηματισμός μας αλλάζει εντελώς τον τρόπο και το κοινό στο οποίο απευθυνόμαστε. Έχουμε νέες κατηγορίες επαγγελματιών που ενδιαφέρονται για να μιλήσουμε και νέα μηνύματα για να μοιραστούμε μαζί τους. Χρειαζόμαστε ταλαντούχους ανθρώπους που να μοιράζονται το όραμά μας. Ελάτε μαζί μας και χρησιμοποιήστε τις δεξιότητές σας για χτίσουμε ένα μέλλον χωρίς τον καπνό του τσιγάρου.

Γίνε και εσύ μέλος της ομάδας της Παπαστράτος υποβάλλοντας την αίτησή σου ΕΔΩ έως και Τρίτη 15/12».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 4 =