αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Παπαστράτος αναζητά πωλητές ΙQOS και προσφέρει σταθερό μισθό, εταιρικό αυτοκίνητο και πληρωμένα καύσιμα

Η Παπαστράτος αναζητά πωλητές ΙQOS και προσφέρει σταθερό μισθό, εταιρικό αυτοκίνητο και πληρωμένα καύσιμα

Πωλητές IQOS αναζητά η Παπαστράτος. «Ένα νέο καινοτόμο προϊόν προσγειώθηκε με την υπόσχεση να προσφέρει μια νέα καπνιστική εμπειρία. Αναζητούμε άτομα με πάθος και όρεξη για εργασία, για να αναλάβουν την προώθηση και πώληση του προϊόντος σε διάφορες περιοχές της Ελλάδας», τονίζει η εταιρία. Ουσιαστικά, ένας πωλητής IQOS αξιοποιεί το δίκτυο των επαφών του και παρουσιάζει το προϊόν και τα πλεονεκτήματά του στους ενήλικους καπνιστές.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν:

• Προϋπηρεσία σε ρόλο πωλήσεων ή εξυπηρέτησης πελατών σε κατάστημα λιανικής
• ∆υναμική και ευχάριστη προσωπικότητα
• Άριστες επικοινωνιακές δεξιότητες και κατανόηση των καταναλωτών
• Ομαδικό πνεύμα και πάθος για την επίτευξη των αποτελεσμάτων
• Ακεραιότητα και υπευθυνότητα
• Δίπλωμα Οδήγησης

Προσφέρεται ιδιαιτερα ανταγωνιστικό πακέτο αποδοχών που περιλαμβάνει σταθερό μηνιαίο μισθό, εταιρικό αυτοκίνητο, καύσιμα.

Η επεξεργασία των βιογραφικών που θα υποβληθούν, θα γίνει αρχικά από την Παπαστράτος και στη συνέχεια από εξωτερικούς της συνεργάτες. Οι ενδιαφερόμενοι που θα επιλεγούν, θα προσληφθούν και θα απασχολούνται από τους κατά τόπους αποκλειστικούς διανομείς της Παπαστράτος. Η διάρκεια απασχόλησης όσων επιλεγούν θα είναι 3 μήνες σε πρώτη φάση με δυνατότητα 7μηνης ανανέωσης.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους με θέμα ‘IQOS Coach’ εδώ: mission.amazing-greece@pmi.com

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

nine + 11 =