αρχικηVIRALΗ Πάρος αναδείχτηκε το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2020

Η Πάρος αναδείχτηκε το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2020

Σε μια σπουδαία διάκριση έφτασε η Πάρος. Αναδείχτηκε το καλύτερο νησί της Ευρώπης για το 2020, σύμφωνα με τους πολυάριθμους αναγνώστες του κορυφαίου αμερικανικού ταξιδιωτικού περιοδικού «Travel + Leisure».

Μάλιστα η Ελλάδα τα πήγε πολύ καλά συνολικά, αφού μεταξύ των 20 κορυφαίων νησιών της ευρωπαϊκής ηπείρου περιλαμβάνονται, επίσης, η Μήλος στη 2η θέση, η Κρήτη στην 6η, η Ρόδος και τα Δωδεκάνησα στη 10η, η Σαντορίνη στην 11η, η Κέρκυρα και τα νησιά του Ιονίου στη 18η και η Μύκονος στην 20η.

Όπως σημειώνουν οι συντάκτες του περιοδικού για την Πάρο «αυτό το καταφύγιο των 76 τετραγωνικών μιλίων έχει μερικές από τις πιο όμορφες παραλίες στην Ελλάδα, με εκτάσεις λευκής άμμου που περιβάλλονται από απόκρημνους βράχους και τιρκουάζ νερά. Η ενδοχώρα του νησιού γοητεύει τους επισκέπτες με την παραδοσιακή κυκλαδίτικη αρχιτεκτονική, τα μικρά χωριά και τα αρχαία μνημεία. Όσοι αναζητούν τη νυχτερινή ζωή θα μείνουν ευχαριστημένοι με τα πολλά κλαμπ του νησιού, ενώ όσοι προτιμούν τη χαλάρωση μπορούν επίσης να απολαύσουν μασάζ και ήσυχες στιγμές».

Η πλήρης λίστα του «Travel + Leisure» εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eighteen + 16 =