αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗ νέα έκδοση του Mozilla Firefox έφτασε. Και έχει ρύθμιση για καθολική προστασία από το tracking των ιστοσελίδων

Η νέα έκδοση του Mozilla Firefox έφτασε. Και έχει ρύθμιση για καθολική προστασία από το tracking των ιστοσελίδων

Ο Firefox Quantum (Firefox 57) σηματοδότησε μια τεράστια αλλαγή στην πορεία του web browser, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι η Mozilla θα διέκοπτε τον κλασικό κύκλο ανανέωσης με την προσθήκη νέων πολύ χρήσιμων λειτουργιών. Από σήμερα είναι διαθέσιμη η έκδοση Firefox 58, η οποία φέρνει μεταξύ άλλων μια πολύ σπουδαία λειτουργία: την καθολική προστασία από το tracking των ιστοσελίδων.

Μέχρι σήμερα, η λειτουργία Tracking Protection ήταν διαθέσιμη μόνο όταν άνοιγες καρτέλες σε Private Mode. Από την έκδοση Firefox 58 μπορούμε να έχουμε μόνιμα ενεργή την λειτουργία ανεξάρτητα από το browsing mode που επιλέγουμε (Preferences -> Privacy and Security -> Tracking Protection -> Always).

Σε άλλες αλλαγές, ο Firefox 58 έρχεται με νέο WebAssembly compiler που μεταφράζεται σε σημαντική βελτίωση της ταχύτητας όταν πρόκειται για streaming περιεχομένου, δυνατότητα αυτόματης συμπλήρωσης στοιχείων πιστωτικών καρτών, υποστήριξη WebVR στο macOS και βελτίωση στην ταχύτητα του rendering για Windows 10.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

16 − 9 =