αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΗ μοναδική ασφαλής τακτική για να αφήσεις την πρωινή δουλειά σου και να μπεις full-time στο project σου

Η μοναδική ασφαλής τακτική για να αφήσεις την πρωινή δουλειά σου και να μπεις full-time στο project σου

Είναι ένα βασικό ερώτημα που έχουν στο μυαλό τους πολλοί νέοι επιχειρηματίες και startuppers, που ξεκινούν ένα δικό τους project παράλληλα με την πρωινή δουλειά τους: «Πότε είναι η κατάλληλη στιγμή για να αφήσω την δουλειά μου και να μπω full-time στο project μου;».

Μεγάλο ερώτημα, μεγάλη συζήτηση, δύσκολες απαντήσεις. Ωστόσο η business coach, Christy Wright, στο παρακάτω βίντεο παραθέτει τη δική της τακτική έτσι ώστε να κάνεις αυτή τη μετάβαση με τον πιο ασφαλή τρόπο.

Όπως εξηγεί, δεν χρειάζονται… απότομες κινήσεις. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να πας βήμα- βήμα. Ξεκίνα το project σου, ανέπτυξε το παράλληλα με την δουλειά σου και δες πως εξελίσσονται τα πράγματα. Μόλις νιώσεις ότι είναι σαν να έχεις δύο full-time δουλειές, τότε άσε την «κανονική δουλειά» σου και μπες ολοκληρωτικά στο δικό σου project.

Μια ακόμα βασική προϋπόθεση όπως εξηγεί η ίδια, είναι να έχουν αρχήσει να έρχονται χρήματα από το δημιούργημα σου. Μη ξεχνάς ότι κάπως πρέπει να καλύψεις και τις ανάγκες σου. Θα πρέπει να υπολογίσεις όλα τα οικονομικά δεδομένα. Και ίσως χρειαστεί να κόψεις κάποια από τα έξοδα σου, όσο το project σου δεν έχει μεγάλα έσοδα. Δες όλη την τακτική της Christy Wright στο παρακάτω βίντεο.

The No. 1 Exit Strategy for Employees Who Want to Be Entrepreneurs

Before you make a grand exit from your job, consider these steps from Christy Wright to approach quitting with a strategy. If you want to become an entrepreneur, this is a must watch!

Gepostet von SUCCESS Magazine am Montag, 15. April 2019

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

19 − 6 =