αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει διαγωνισμό δημοσιογραφίας για φοιτητές. Και σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις στις Βρυξέλλες

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή κάνει διαγωνισμό δημοσιογραφίας για φοιτητές. Και σου δίνει την δυνατότητα να ταξιδέψεις στις Βρυξέλλες

Η Γενική Διεύθυνση Περιφερειακής και Αστικής Πολιτικής της Ευρωπαϊκής Επιτροπής προσκαλεί φοιτητές σχολών δημοσιογραφίας από όλα τα κράτη μέλη της ΕΕ να λάβουν μέρος σε διαγωνισμό επικοινωνίας με θέμα τα συγχρηματοδοτούμενα έργα από το Ευρωπαικό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης και το Ταμείο Συνοχής.

Οι τυχεροί νικητές θα έχουν την ευκαιρία να ταξιδέψουν στις Βρυξέλλες και να συμμετάσχουν σε μια από τις μεγαλύτερες εκδηλώσεις της χρονιάς, την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Περιφερειών και Πόλεων 2018.

Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό χρειάζεται:

  • να γράψουν ένα σύντομο άρθρο (400 – 1000 λέξεων) ή
  • να γυρίσουν και να ανεβάσουν ένα βίντεο (μέγιστης διάρκεας 3 λεπτών)

Το έργο που θα επιλέξουν ως θέμα του άρθρου ή του βίντεο θα πρέπει να είναι συγχρηματοδοτούμενο αποκλειστικά από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης ή το Ταμείο Συνοχής, και κατά προτίμηση να σχετίζεται με την ανάπτυξη, ιδιαίτερα σε ότι αφορά τη δημιουργία θέσεων εργασίας.

Οι συμμετοχές θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι την 29η Ιουνίου 2018 23:59 (GMT+2).

Όροι, προϋποθέσεις και υποβολή συμμετοχών εδώ.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

twelve − two =