αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΗ επένδυση του 1,1 δισ. ευρώ: Τι αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Redstone για το «Αthens Alive» στο Μαρούσι

Η επένδυση του 1,1 δισ. ευρώ: Τι αποκάλυψε ο εκπρόσωπος της Redstone για το «Αthens Alive» στο Μαρούσι

Όλο και πιο κοντά φαίνεται πως είναι στην υλοποίηση του το πολυσηζητημένο project «Athens Alive» στον ευρύτερο χώρο του ΟΑΚΑ, στο Μαρούσι. Το κονσόρτιουμ που βρίσκεται πίσω από το μεγαλεπήβολο project, το οποίο θα αναβαθμίσει το ΟΑΚΑ, παραμένει σε συνεχή συνεννόηση με τους εμπλεκόμενους φορείς προκειμένου να ευοδωθεί το πλάνο που έχει εκπονηθεί.

Η χρυσή τομή με την κυβέρνηση δείχνει να έχει βρεθεί, εξ ου και η πρόσφατη επίσκεψη του εκπροσώπου της Redstone, Μαρκ Αλεξάντερ στην Αθήνα. Ο ίδιος μίλησε στο αθλητικό Gazzetta.gr και εξήγησε όλα τα δεδομένα.

Για την σχέση με την κυβέρνηση: «Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι σχετικά με την πρόοδο που έχει σημειωθεί στη συνεννόηση που έχουμε με την ελληνική κυβέρνηση. Η κυβέρνηση έχει κάνει τέτοιου είδους συμφωνίες σε όλο τον κόσμο. Η μέχρι στιγμής εμπειρία μας στην Ελλάδα είναι πολύ καλή. Όλοι με ρωτούν εάν είμαστε ικανοποιημένοι από την ελληνική κυβέρνηση. Η κυβέρνηση σας είναι υπέροχη, πραγματικά εξυπηρετική. Προχωρούμε για τον διεθνή διαγωνισμό του Ολυμπιακού Σταδίου που αναμένουμε σύντομα για να ανταποκριθούμε».

Για το ύψος της επένδυσης: «Οι προβλεπόμενες δαπάνες μας έχουν αυξηθεί ελαφρώς. Έτσι αναμένουμε να ξοδέψουμε για την οικοδόμηση του project πάνω από 1.1 δισ. ευρώ. Πολλά από αυτά εξαρτώνται από το που θα βασιστούμε, αλλά και την ελάφρυνση στον συντελεστή δόμησης. Ασφαλώς τίποτα δεν είναι οριστικό ακόμη, ωστόσο βρισκόμαστε στο σημείο που αυτό περιμένουμε αυτό για να επενδύσουμε στην Ελλάδα».

Τι θα δούμε στο «Athens Alive» γενικότερα: «Το Athens Alive προτίθεται να παράσχει αθλητικές αλλά εγκαταστάσεις αναψυχής για ολόκληρη την βόρεια πλευρά της Αθήνας. Όχι μόνο για τον Παναθηναϊκό, αλλά και για αθλητές από ολόκληρη την Ελλάδα. Σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε υψηλών προδιαγραφών, παγκόσμιας κλάσης εγκαταστάσεις για Ολυμπιονίκες, αλλά και να υποστηρίξουμε τον ερασιτεχνικό αθλητισμό.

Επίσης σημαντικό κομμάτι ασφαλώς καταλαμβάνει ο Ερασιτέχνης Παναθηναϊκός προκειμένου να φιλοξενηθούν τα τμήματα του προσφέροντας επίσης παγκοσμίου επιπέδου εγκαταστάσεις. Παράλληλα, στο Athens Alive θα μπορούν βρουν πεδίο δράσης και απλοί άνθρωποι που τους αρέσει το ποδόσφαιρο, το τένις και το τρέξιμο. Όλοι θα έχουν πρόσβαση».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − 15 =