αρχικηVIRALΗ Γλυφάδα ανακοίνωσε drive-in φεστιβάλ μέσα στο καλοκαίρι. Και με δωρεάν είσοδο

Η Γλυφάδα ανακοίνωσε drive-in φεστιβάλ μέσα στο καλοκαίρι. Και με δωρεάν είσοδο

Νωρίτερα σήμερα γράφαμε για το πρώτο drive-in σινεμά που θα ανοίξει στην Αθήνα μετά από πολλά χρόνια. Φαίνεται όμως ότι δεν θα είναι το μόνο. Πριν λίγο ο Δήμος Γλυφάδας ανακοίνωσε ότι μέσα στο καλοκαίρι θα κάνει drive-in φεστιβάλ. Και μάλιστα με δωρεάν είσοδο.

Η ανάρτηση του Δημάρχου

«Έρχεται. Το πρώτο drive in θερινό Φεστιβάλ Γλυφάδας! Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα το φετινό καλοκαίρι λόγω κορωνοϊού. Ετοιμάζουμε θερινό φεστιβάλ, με απόλυτο σεβασμό στους κανόνες προστασίας της δημόσιας υγείας. Σε χώρο ασφαλή και ελεγχόμενο. Στο Γκολφ Γλυφάδας, λοιπόν, αναβιώνουμε μια παλιά, παραδοσιακή «συνταγή»: Το drive in! Με τους θεατές μέσα στο αυτοκίνητο, με ασφάλεια, με αποστάσεις», γράφει ο δήμαρχος Γλυφάδας, Γιώργος Παπανικολάου

«Στη μοναδική όαση πρασίνου της Αττικής, σε ειδικό χώρο, χωρίς κανένα πρόβλημα για τη λειτουργία του γηπέδου και χωρίς καμία όχληση για τους περιοίκους, η νοσταλγία του drive in επιστρέφει. Όπως και τα προηγούμενα χρόνια, έτσι και φέτος η είσοδος θα είναι δωρεάν και αντί εισιτηρίου θα συγκεντρώσουμε τρόφιμα και φάρμακα για τις κοινωνικές μας δομές. Δεν θα αποκαλύψω περισσότερα ακόμα… Το καλοκαίρι φέτος στη Γλυφάδα, όμως, θα έχει συναυλίες, σινεμά και θέατρο, με το drive in Φεστιβάλ του Δήμου μας. Αναμείνατε!», προσθέτει.

Έρχεται.Το πρώτο drive in θερινό Φεστιβάλ Γλυφάδας !Οι πολιτιστικές εκδηλώσεις δεν σταματούν στη Γλυφάδα το φετινό…

Gepostet von Giorgos Papanikolaou am Donnerstag, 14. Mai 2020
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

one + 6 =