αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΗλεκτρικά ποδήλατα από την Harley Davidson (ΦΩΤΟ)

Ηλεκτρικά ποδήλατα από την Harley Davidson (ΦΩΤΟ)

Στην αγορά των ηλεκτρικών ποδηλάτων εισέρχεται η Harley Davidson, σε μία προσπάθεια να απευθυνθεί σε ένα νεότερο κοινό και να ενισχύσει τις πωλήσεις της.  

Το νέο εγχείρημα της αμερικανικής εταιρείας ονομάζεται Serial 1, και έχει πάρει το όνομά του από το «Serial Number One», που ήταν το παρατσούκλι της πρώτης μηχανής της Harley Davidson.

apo-tis-michanes-sta-ilektrika-podilata-i-harley-davidson0

Αυτή την εβδομάδα, η Serial 1 παρουσίασε το πρώτο της ηλεκτρικό ποδήλατο, το οποίο θα αρχίσει να πωλείται μέσα στο πρώτο εξάμηνο του 2021. Η τιμή του δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα, όμως είναι σαφές ότι η Harley Davidson επιχειρεί να εκμεταλλευτεί την εκτόξευση της ζήτησης για παραδοσιακά αλλά και για ηλεκτρικά αυτοκίνητα που έχει προκαλέσει η πανδημία.

Έτσι και αλλιώς, η εταιρεία των θρυλικών αμερικανικών μηχανών  έβλεπε τα κέρδη της να μειώνονται τα τελευταία έξι χρόνια, με το τζίρο του δεύτερου τριμήνου να εμφανίζει πτώση 47%, έπειτα και από το χτύπημα του κορωνοϊού. Η Harley Davidson προχώρησε σε 700 απολύσεις το καλοκαίρι, την ίδια στιγμή που τα καταστήματα ποδηλάτων σε όλο τον κόσμο πάσχιζαν να καλύψουν την τεράστια ζήτηση που προκάλεσε η πανδημία, καθώς όλο και περισσότεροι αποφεύγουν λεωφορεία και τρένα και αναζητούν εναλλακτικούς τρόπους μετακίνησης.

Πηγή: Καθημερινή

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

ten + 3 =