αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Εισαγωγή στο Service Design για νέους επαγγελματίες»: Ένα διαδραστικό εργαστήριο έρχεται στις 27 Φεβρουαρίου

«Εισαγωγή στο Service Design για νέους επαγγελματίες»: Ένα διαδραστικό εργαστήριο έρχεται στις 27 Φεβρουαρίου

Το Hellenic Design Centre δημιουργήθηκε το 2017 από το ΚΕΠΑ με σκοπό τον σχεδιασμό σύγχρονων υπηρεσιών που τοποθετούν τις ανθρώπινες (πραγματικές) ανάγκες στο επίκεντρο της διαδικασίας, της υπηρεσίας και του προϊόντος. Χρησιμοποιώντας το Design με την έννοια της καλύτερης οργάνωσης, όχι απλά της αισθητικής και με σύγχρονα επιχειρηματικά εργαλεία, ανανεώνουμε τον τρόπο με τον οποίο προσφέρεται μια υπηρεσία ή ένα προϊόν, μειώνοντας το κόστος και αυξάνοντας την προσέγγιση στις πραγματικές ανάγκες του ίδιου του καταναλωτή/χρήστη.

Μπορείτε να το γνωρίσετε από κοντά τον τρόπο στις 27 Φεβρουαρίου (11.00-15.00) που διοργανώνει το εργαστήριο «Εισαγωγή στο Service Design για νέους επαγγελματίες» με δωρεάν είσοδο.

Στόχος του εργαστηρίου είναι να εισαγάγει τους συμμετέχοντες στις αρχές του Design, σε καινοτόμες μεθόδους σχεδιασμού και οργάνωσης, καθώς και να τους εξοικειώσει με σύγχρονα εργαλεία παροχής υπηρεσιών.

Κατά τη διάρκεια του εργαστηρίου, οι συμμετέχοντες θα μάθουν:

  • Τι είναι το Service Design, δηλαδή το στήσιμο υπηρεσιών με άξονα τον άνθρωπο και το χρήστη
  • Ποια είναι τα βήματα που ακολουθεί κάποιος για να στήσει μια υπηρεσία
  • Ποιες μεθόδους μπορεί να χρησιμοποιήσει κάποιος για την εφαρμογή σωστού σχεδιασμού υπηρεσιών, προϊόντων και προγραμμάτων.

Συμμετέχοντες του εργαστηρίου μπορούν να είναι νέοι επαγγελματίες, εργαζόμενοι σε start-ups και στο χώρο του creative economy, ιδιωτικοί υπάλληλοι, ελεύθεροι επαγγελματίες, φοιτητές, άνεργοι καθώς και οποιοσδήποτε ενδιαφέρεται να ανανεώσει τις γνώσεις του σχετικά με τη μέθοδο παροχής υπηρεσιών.

Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί στις 27 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00-15.00 στο Hellenic Design Centre, Κυδωνιών & Μαρίας Κάλλας, εντός των εγκαταστάσεων του OK!Thess, στη Θεσσαλονίκη.

Για εγγραφές εδώ https://www.eventbrite.com/e/service-design-tickets-43233494546?aff=es2

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

sixteen − two =