αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Εδώ δεν θα πηγαίνεις… καφέδες στον προϊστάμενο»: Το τολμηρό post της Παπαστράτος, για τις θέσεις αμειβομένης πρακτικής που άνοιξε

«Εδώ δεν θα πηγαίνεις… καφέδες στον προϊστάμενο»: Το τολμηρό post της Παπαστράτος, για τις θέσεις αμειβομένης πρακτικής που άνοιξε

Πριν λίγες ημέρες σας είχαμε μιλήσει για τις νέες θέσεις πρακτικής που άνοιξε η Παπαστράτος. Η εταιρία προχώρησε τώρα μάλιστα και σε ένα τολμηρό post στο Facebook, στο οποίο μάλλον περιγράφει την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα, σε ότι αφορά τις πρακτικές. «Αν μέχρι τώρα πίστευες πως «πρακτική άσκηση» σημαίνει να φτιάχνεις καφέδες στον προϊστάμενο, ετοιμάσου να αλλάξεις γνώμη. Το πρόγραμμα INKOMPASS σου δίνει τη δυνατότητα να εργαστείς πραγματικά δίπλα στην πιο καινοτόμα ομάδα», τονίζει η εταιρία.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για το πρόγραμμα INKOMPASS που είναι το παγκόσμιο πρόγραμμα πρακτικής άσκησης της Philip Morris International (μέρος της οποίας είναι η Παπαστράτος). Όσοι επιλεχθούν, θα εργαστούν επί ελληνικού εδάφους για συνολικά 3 μήνες.

Το αξιοσημείωτο (και κάτι που δεν βλέπουμε συχνά στη χώρα μας) είναι ότι μιλάμε για αμοιβόμενες θέσης πρακτικής. Όπως σημειώνει η εταιρία στο σχετικό Q&A, οι «πρακτικάριοι» θα λαμβάνουν μια ανταγωνιστική αμοιβή. Χωρίς ωστόσο να εξηγεί το μέγεθος αυτής. Με την εταιρία να τονίζει ότι αναλυτικές πληροφορίες θα δοθούν μόλις γίνει η αίτηση από τον εκάστοτε ενδιαφερόμενο.

Οι ασκούμενοι θα δουλεύουν για 40 ώρες την εβδομάδα. Από Δευτέρα ως Παρασκευή. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικές πληροφορίες και να κάνετε την αίτηση σας ΕΔΩ. Deadline για τις αιτήσεις στο τέλος του τρέχοντος μήνα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 + three =