αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ«Δεν χτύπησα κανένα με σιδηρογροθιά»: Τι απαντά ο εργοδότης που κατηγορείται για την επίθεση στον ντελιβερά

«Δεν χτύπησα κανένα με σιδηρογροθιά»: Τι απαντά ο εργοδότης που κατηγορείται για την επίθεση στον ντελιβερά

Την δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον χτυπημένο ντελιβερά, έδωσε ο εργοδότης που κατηγορείται για την επίθεση. Σημειώνεται, ότι μετά την γνωστοποίηση της υπόθεσης, άγνωστοι έκαναν γυαλιά- καρφιά το μαγαζί του συγκεκριμένου επιχειρηματία.

«Δεν χτύπησα κανένα με σιδηρογροθιά και δεν έχει φύγει ποτέ κανένας από το μαγαζί μου απλήρωτος», δήλωσε ο εργοδότης λίγες ώρες αφού άγνωστοι του έσπασαν το μαγαζί, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

Ο ιδιοκτήτης του καταστήματος εμφανίστηκε με γυρισμένη την πλάτη, ώστε να μην φανεί το πρόσωπό του στην κάμερα, και υποστήριξε πως το ζήτημα της καταγγελίας έχει πάρει τη δικαστική οδό, συμπληρώνοντας πως όποιος έσπασε το μαγαζί του σχετιζόταν με την καταγγελία του διανομέα.

Επίσης, ο εργοδότης υποστήριξε πως μετά την καταγγελία του πρώην εργαζομένου, Τάσου Τοπαλίδη, που πήρε πανελλαδικές διαστάσεις, “οι πελάτες δεν πατάνε πλέον στο μαγαζί” του, με αποτέλεσμα να έχει υποστεί οικονομική ζημία. Αναφέρει, μάλιστα, πως είναι κι ο ίδιος χτυπημένος, αλλά δεν θέλει να δείξει το πρόσωπό του.

Υπενθυμίζεται πως αύριο, Παρασκευή, είναι προγραμματισμένο το δικαστήριο, με την αυτόφωρη διαδικασία του 33χρονου εργοδότη, ο οποίος συνελήφθη στις 5 Δεκεμβρίου κατόπιν μήνυσης του 36χρονου ντελιβερά για πρόκληση σωματικής βλάβης.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

eight + five =