αρχικηVIRALΔεν μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί; Εδώ είναι 5 γρήγορες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν

Δεν μπορείς να ξυπνήσεις το πρωί; Εδώ είναι 5 γρήγορες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν

Οι περισσότεροι μεγάλοι επιχειρηματίες έχουν ένα κοινό χαρακτηριστικό: Ξυπνούν νωρίς το πρωί. Ξεκινούν την ημέρα τους όταν πολλοί άλλοι ακόμα κοιμούνται.

Αλλά εδώ υπάρχει ένα πρόβλημα: Δεν είναι σε όλους τους ανθρώπους εύκολο το πρωινό ξύπνημα. Από τότε που πηγαίναμε σχολείο ακόμα, μας ήταν δύσκολο να ξυπνήσουμε το πρωί.

Τι μπορείς να κάνεις; Σου έχουμε 5 γρήγορες κινήσεις που θα σε βοηθήσουν.

1. Ρυθμίστε το ξυπνητήρι σας λίγο νωρίτερα

Ο πρώτος τρόπος για να ξυπνήσετε νωρίς είναι απλώς να ρυθμίσετε το ξυπνητήρι σας λίγο νωρίτερα. Εάν δεν σηκωθείτε κατά τη διάρκεια του πρώτου κουδουνίσματος, μη διστάσετε να προσθέσετε περισσότερα ξυπνητήρια μετά από αυτό, ειδικά εάν πρέπει π.χ. να παρευρεθείτε σε μια συνάντηση νωρίς. Η διατήρηση αυτών των κουδουνισμάτων θα εκπαιδεύσει το σώμα σας να ξυπνά νωρίτερα σταδιακά.

2. Κοιμηθείτε νωρίτερα

Ένας άλλος τρόπος για να ξυπνήσετε νωρίς, είναι να κοιμηθείτε νωρίτερα. Αυτό μπορεί να είναι δύσκολο επειδή σε πολλούς αρέσει να ξενυχτούν όλη τη νύχτα κάνοντας διάφορες δραστηριότητες, όπως η παρακολούθηση μιας σειράς, η ανάγνωση ενός αγαπημένου βιβλίου ή ακόμα και η… τεμπελιά. Αντισταθείτε στην επιθυμία να ανοίξετε τον φορητό υπολογιστή σας ή να ανοίξετε την τηλεόραση. Μπορεί σε κάποιους να ακούγεται παιδικό, αλλά είναι απαραίτητο να ορίσετε την ώρα του ύπνου σας. Αν πας για ύπνο νωρίτερα, θα ξυπνήσεις νωρίτερα.

3. Αποφύγετε τα social media πριν κοιμηθείτε

Καταπολεμήστε την επιθυμία να κάνετε scroll στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Αν μόλις ξαπλώσετε στο κρεβάτι σας ανοίξετε το τηλέφωνο, θα μπείτε… σε μια ατελείωτη μαύρη τρύπα και θα περιηγηθείτε στο feed σας, κάνοντας κλικ στον έναν σύνδεσμο μετά τον άλλον, ή στη μία φωτογραφία μετά την άλλη. Σταματήστε λοιπόν. Απενεργοποιήστε το τηλέφωνό σας εάν είναι δυνατόν.

4. Χαλάρωσε

Πριν πάτε για ύπνο, χαλαρώστε με όποιον τρόπο μπορείτε. Κάνοντας ένα ζεστό μπάνιο, ακούγοντας απαλή μουσική ή ακόμα και απλώς πλένοντας το πρόσωπό σας, μπορείτε να αναζωογονηθείτε. Το θέμα είναι ότι όσο πιο χαλαρός είσαι, τόσο πιο εύκολο είναι να αποκοιμηθείς. Και να σηκωθείς πιο νωρίς.

5. Βάλτε στόχους νωρίς το πρωί

Μπορείτε να θέσετε στόχους νωρίς το πρωί για να βοηθήσετε τον εαυτό σας να ξυπνήσει. Οι στόχοι μπορεί να είναι δραστηριότητες όπως τζόκινγκ, γιόγκα, διάβασμα ή οποιαδήποτε δραστηριότητα θα σας προτρέψει να ξυπνήσετε νωρίτερα. Έχοντας πρωινούς στόχους, θα σας ενθαρρύνει επίσης να είστε πιο παραγωγικοί. Όταν κοιμάσαι ως πιο μετά το πρωί, μπορεί να μην παρατηρείς πόσος χρόνος χάνεται στον ύπνο, ενώ θα μπορούσες να είχες κάνει πιο παραγωγικές δραστηριότητες!

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

five × two =