αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΓερμανία: Έκπτωση στον λογαριασμό αν υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις από τις ταχύτητες ίντερνετ που έχει υποσχεθεί ο πάροχος

Γερμανία: Έκπτωση στον λογαριασμό αν υπάρχουν μεγάλες αποκλείσεις από τις ταχύτητες ίντερνετ που έχει υποσχεθεί ο πάροχος

Ένα νέο πλαίσιο προωθεί η Γερμανία έτσι ώστε να προστατεύσει τους καταναλωτές ίντερνετ στην χώρα. Συγκεκριμένα, θα γίνει τροποποίηση του νόμου περί τηλεπικοινωνιών. Σύμφωνα με το προσχέδιο, οι πελάτες θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ταχύτητες του Internet και, εάν διαπιστώσουν μεγάλη απόκλιση μεταξύ των πραγματικών αποτελεσμάτων και αυτών που τους υποσχέθηκαν οι πάροχοι τους, θα δικαιούνται έκπτωση στο λογαριασμό τους.

Το ποσό της έκπτωσης θα είναι ανάλογο με την απόκλιση μεταξύ των πραγματικών και των υποσχόμενων ταχυτήτων.

Για να προσδιορίσουν τις ταχύτητες της σύνδεσής τους, οι καταναλωτές θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν την επίσημη εφαρμογή μέτρησης ταχύτητας Διαδικτύου, που παρέχεται από την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Δικτύων της Γερμανίας.

Η διαδικασία μέτρησης περιλαμβάνει 20 δοκιμές σε δύο συνεχόμενες ημέρες (10 κάθε ημέρα).

Σύμφωνα με τις γερμανικές αρχές προστασίας των καταναλωτών, οι αποκλίσεις στις ταχύτητες του Internet επηρεάζουν πάνω από το 50% των χρηστών του Διαδικτύου στη χώρα.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − thirteen =