αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΑποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Ethelon o Κωσταπάνος Μηλιαρέσης

Αποχωρεί από τη θέση του Γενικού Διευθυντή της Ethelon o Κωσταπάνος Μηλιαρέσης

Σε τρατηγικές αλλαγές προχωρά η Ethelon. «Εμπλουτίζοντας περαιτέρω την ομάδα μας, είναι μεγάλη μας χαρά να καλωσορίσουμε την Αναστασία Καφίρη, ως νέα γενική διευθύντρια του οργανισμού. Η Αναστασία με μεγάλη εμπειρία τόσο στον εταιρικό κόσμο, όσο και στον χώρο της Κοινωνίας των Πολιτών, έχοντας αναλάβει στο παρελθόν αντίστοιχης σημασίας θέσεις, σηματοδοτεί ένα ακόμη ορόσημο στην εξελικτική πορεία του οργανισμού και την σημασία που αποκτά αξία του εθελοντισμού στην κοινωνία», τονίζει ο Οργανισμός.

Η Α.Καφίρη δήλωσε : “είμαι ενθουσιασμένη που εντάσσομαι σε μία τόσο δυναμική ομάδα όπως αυτήν της ethelon. Αποτελεί, ακόμη, ιδιαίτερη τιμή αλλά και ευθύνη να συνεισφέρω κι εγώ από τη θέση μου να αναπτυχθεί, να αναδειχθεί και να εξελιχθεί ο εθελοντισμός ως τρόπος ζωής χτίζοντας έτσι μια κοινωνία με πιο ανθρώπινο πρόσωπο, κάτι που στις μέρες μας αποτελεί επιτακτική ανάγκη”.

Ο Κωσταπάνος Μηλιαρέσης , συνιδρυτής του οργανισμού και μέχρι σήμερα γενικός διευθυντής, παραμένει στην ομάδα μας ως μέλος του ΔΣ, αναλαμβάνοντας πλέον πιο στρατηγικό ρόλο με σκοπό να εντάξει νέες τεχνολογίες στις λειτουργίες της ethelon, κοιτάζοντας το μέλλον και επιτυγχάνοντας έτσι σπουδαιότερο κοινωνικό αντίκτυπο, απαντώντας σε προκλήσεις που , ίσως, ακόμα να μην έχουν εμφανιστεί.

Στόχος της Ethelon είναι η εδραίωση του εθελοντισμού ως τρόπου ζωής και κυρίαρχης αξίας στην κοινωνία, δίνοντας την δυνατότητα σε όλο και περισσότερους ανθρώπους να έχουν πρόσβαση σε εθελοντικές δράσεις ώστε να προσφέρουν στην κοινωνία και τον συνάνθρωπο τους.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

14 − thirteen =