αρχικηΟΙΚΟΝΟΜΙΑΈμπορος έχει γεμίσει το διαδίκτυο με online αγγελίες για… ανύπαρκτα αυτοκίνητα

Έμπορος έχει γεμίσει το διαδίκτυο με online αγγελίες για… ανύπαρκτα αυτοκίνητα

Έξαλλοι όχι μόνο οι ανυποψίαστοι καταναλωτές αλλά και όλοι οι έμποροι μεταχειρισμένων αυτοκινήτων είναι με έναν επιτήδειο έμπορο μεταχειρισμένων ο οποίος αναρτά σε ιστοσελίδες πώλησης μεταχειρισμένα αυτοκίνητα τα οποία δεν είναι δικά του σε άκρως δελεαστικές τιμές, όπως σημειώνει το newsauto.gr.

Ο επιτήδειος έμπορος μεταχειρισμένων όμως εκτός του ότι εξαπατά ανυποψίαστους καταναλωτές έχει δημιουργήσει τεράστιο πρόβλημα και στους υπόλοιπους εμπόρους μεταχειρισμένων αυτοκινήτων καθώς αναρτά στις ιστοσελίδες με αγγελίες πώλησης μεταχειρισμένων αυτοκινήτων παρόμοια αυτοκίνητα σε τιμές χαμηλότερες κατά τουλάχιστον 2.000 με 4.500 ευρώ!

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα Citroen C5 Aircross με πρώτη άδεια του 2021 και κινητήρα diesel το οποίο και πουλάει κάτω από τις 28.500 ευρώ ενώ όλοι οι υπόλοιποι έμποροι τα αντίστοιχα αυτοκίνητα τα πωλούν πάνω από τις 33.000 ευρώ! Η διαφορά των υπολοίπων εμπόρων από τον επιτήδειο είναι πως οι πρώτοι έχουν το συγκεκριμένο αυτοκίνητο στις εκθέσεις τους ενώ ο επιτήδειος «υπόσχεται» ότι είναι φορτωμένο σε κάποια νταλίκα και έρχεται από την… Γερμανία!

Οι έμποροι μεταχειρισμένων διακρίνοντας την απληστία του επιτήδειου εμπόρου μεταχειρισμένων έχουν ήδη επικοινωνήσει με τις ιστοσελίδες αγγελιών μεταχειρισμένων αυτοκινήτων και έχουν καταγγείλει τον επιτήδειο έμπορο αλλά προφανώς οι επιχειρηματίες των ιστοσελίδων ανάρτησης αγγελιών οχημάτων το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι να εξοφλείται η τριμηνιαία, εξάμηνη ή ετήσια συνδρομή!

Από την άλλη μεριά πληθαίνουν οι καταγγελίες ενάντια στον επιτήδειο έμπορο από ανυποψίαστους καταναλωτές καθώς οι «υποσχέσεις» που δίνει για τα εισαγόμενα μεταχειρισμένα αυτοκίνητα αρχίζουν να εξαντλούνται και ο κορωνοϊός που έχει χτυπήσει τόσο τον ίδιο όσο και τους «υπαλλήλους» του επίσης ολοκληρώνονται και σε λίγο οι μηνύσεις και αγωγές θα πέσουν «βροχή»…

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen + five =