αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΈκλεισε το Deal: H Philosofish εξαγόρασε τις μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών των Νηρέα και Σελόντα

Έκλεισε το Deal: H Philosofish εξαγόρασε τις μονάδες ιχθυοκαλλιεργειών των Νηρέα και Σελόντα

Στα «χέρια» της Philosofish πέρασαν και επίσημα οι 23 ιχθυοτροφικές μονάδες, 3 ιχθυογεννητικοί σταθμοί και 3 συσκευαστήρια που ανήκαν στις εταιρείες Νηρευς και Σελόντα. Το τίμημα της εξαγοράς ανήλθε σε 51 εκατ. ευρώ.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, η Philosofish, εταιρεία που διαχειρίζεται ο επενδυτικός όμιλος Diorasis International, κατέχει πλέον τέσσερις περιφέρειες θαλάσσιας εκτροφής σε λαυράκι, τσιπούρα, φαγκρί και μυτάκι. Με την απόκτηση των νέων παραγωγικών μονάδων, η δυναμικότητα παραγωγής της Philosofish ανέρχεται σε 16.000 τόνους τσιπούρας και λαυρακίου, ετησίως, καθιστώντας την πλέον έναν από τους μεγαλύτερους παραγωγούς της Μεσογείου.

«Από την πρώτη ημέρα της δραστηριοποίησής μας, πριν από 34 χρόνια, σταθερός στόχος μας είναι να ενισχύουμε τη σχέση αξιοπιστίας και εμπιστοσύνης με τον καταναλωτή. Αναπτυσσόμαστε και διευρύνουμε τις δραστηριότητές μας με βάση τη σχέση αυτή και τη δέσμευσή μας να συνεχίσουμε να προσφέρουμε κορυφαίας ποιότητας προϊόντα», τόνισε ο πρόεδρος της Philosofish, Γιώργος Μομφερράτος.

Και συμπλήρωσε: «Η απόκτηση των νέων μας μονάδων αποτελεί ακόμα ένα στοχευμένο βήμα στη στρατηγική ανάπτυξη της επιχειρηματικής μας δραστηριότητας. Συμβάλει τα μέγιστα στην ποικιλία των προϊόντων μας, την καινοτομία και την αποδοτικότητα της παραγωγής μας και μας καθιστά ηγέτες στη Μεσογειακή ιχθυοκαλλιέργεια».

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

13 − 7 =