αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΆνοιξε το eshop των Jumbo (Εικόνα)

Άνοιξε το eshop των Jumbo (Εικόνα)

Μετά από μια απρόσμενη… περιπέτεια, το eshop των Jumbo είναι πάλι σε λειτουργία. Μπαίνοντας στο Jumbo.gr οι καταναλωτές δεν βλέπουν πλέον κάποια ανακοίνωση της αλυσίδας. Mπορούν να δουν τα προϊόντα και να κάνουν τις αγορές τους. Δείτε το παρακάτω screenshot.

Υπενθυμίζεται ότι τα Jumbo είχαν αναστείλει την λειτουργία του eshop στις 18 Νοεμβρίου. «Αγαπητοί φίλοι του Jumbo, η αγάπη σας μας έβγαλε νοκ άουτ! Το ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΟ έως 26 Νοεμβρίου, ώστε να εξυπηρετήσουμε απρόσκοπτα τον μέχρι τώρα τεράστιο όγκο παραγγελιών. Σας ευχαριστούμε που προτιμάτε τον κόσμο των Jumbo και λυπούμαστε ειλικρινά για την αναστάτωση. Θα είμαστε σύντομα κοντά σας», έγραφε τότε η ανακοίνωση της εταιρίας.

Λίγες ημέρες αργότερα τα Jumbo επανήλθαν με νέα ανακοίνωση, λέγοντας ότι το eshop θα μείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας και δεν θα ανοίξει στην παραπάνω ημερομηνία.

Πλέον το ηλεκτρονικό κατάστημα είναι ανοιχτό, και μένει να δούμε αν όλα θα λειτουργήσουν ομαλά στην περίοδο των Χριστουγέννων.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

8 + 13 =