αρχικηΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑUpStart48: Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας, με στόχο να φτιάξεις τη δικιά σου Startup σε 48 ώρες

UpStart48: Διαγωνισμός Νεανικής Επιχειρηματικότητας, με στόχο να φτιάξεις τη δικιά σου Startup σε 48 ώρες

Με πρωτοβουλία του ΙΕΚ ΑΛΦΑ και με τη συνεργασία του Mediterranean College, διοργανώνεται ο διαγωνισμός νεανικής επιχειρηματικότητας με τίτλο UpStart48, στις 21-23 Απριλίου στο ΙΕΚ ΑΛΦΑ Θεσσαλονίκης,  Βαλαωρίτου 9.

Με την καθοδήγηση καταξιωμένων επιχειρηματιών και μεντόρων, δημιουργικοί άνθρωποι με πάθος  και όρεξη για δουλειά, καλούνται να θέσουν σε εφαρμογή τις καινοτόμες ιδέες τους και να δημιουργήσουν τη δική τους startup επιχείρηση σε 48 ώρες!

Ο διαγωνισμός αφορά άτομα οποιασδήποτε ηλικίας, άνω των 18 χρονών, και η συμμετοχή γίνεται μέσω της ιστοσελίδας http://www.upstart48.com.

Αναλυτικότερα, σε 48 ώρες οι συμμετέχοντες καλούνται να δημιουργήσουν ομάδες και να σχεδιάσουν πρωτότυπα επιχειρηματικά concepts, τα οποία και θα παρουσιάσουν στους υπόλοιπους συμμετέχοντες και σε μία κριτική επιτροπή με μέλη που αποτελείται από καταξιωμένους επιχειρηματίες και ακαδημαϊκούς. Κατά την διάρκεια του διαγωνισμού, έμπειροι μέντορες θα καθοδηγούν όλες τις ομάδες με στόχο να τις βοηθήσουν να μετατρέψουν μια απλή ιδέα σε ένα βιώσιμο επιχειρηματικό πλάνο. Την Κυριακή, 23 Απριλίου, οι ομάδες καλούνται να παρουσιάσουν το έργο τους μπροστά σε μία κριτική επιτροπή που θα αξιολογήσει το αποτέλεσμα με βάση τη βιωσιμότητα και την πρωτοτυπία της ιδέας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

12 − 5 =