αρχικηΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑTrident: Ένα gaming pc σε μέγεθος κονσόλας

Trident: Ένα gaming pc σε μέγεθος κονσόλας

Η MSI ετοίμασε ένα νέο gaming σύστημα, το Trident, που προορίζεται για gamers οι οποίοι θέλουν να απολαμβάνουν στο έπακρο τα αγαπημένα τους παιχνίδια, αλλά επιθυμούν ο υπολογιστής τους να έχει μέγεθος ανάλογο μιας κονσόλας.

Το Trident διαφημίζεται ως το μικρότερο gaming PC που είναι ικανό να αντεπεξέλθει στις απαιτήσεις των σύγχρονων headsets εικονικής πραγματικότητας και όχι άδικα, αφού στο εσωτερικό του βρίσκεται πανίσχυρο hardware τελευταίας γενιάς. Πιο συγκεκριμένα, το σύστημα της MSI μπορεί να εξοπλιστεί με επεξεργαστή Core i7-6700 ή Core i5-6400, έως 32 GB μνήμης RAM DDR4, καθώς και με κάρτα γραφικών GeForce GTX 1060. Στον τομέα της αποθήκευσης, υποστηρίζει Μ.2 SATA SSD, αλλά και συμβατικές μονάδες SATA των 2,5 ιντσών [HDD ή SSD].

Το σύστημα δεν υστερεί ούτε σε επεκτασιμότητα, αφού διαθέτει αρκετές θύρες σύνδεσης περιφερειακών. Πιο συγκεκριμένα, ενσωματώνει μεταξύ άλλων, μια θύρα USB 3.1 Type-C, τρεις USB 3.1 Type A, τέσσερις USB 2.0, δύο HDMI Out για συσκευές VR [VR-Link] και μια HDMI για την οθόνη.

Όπως αναφέρει το Pc Magazine, εντυπωσιακό είναι και το σύστημα ψύξης Silent Storm του Trident, που διατηρεί τις θερμοκρασίες του hardware χαμηλά, λειτουργώντας ωστόσο σχεδόν αθόρυβα.

Το νέο gaming PC της MSI θα είναι σύντομα διαθέσιμο και στη χώρα μας, ενώ θα τρέχει Windows 10 Home.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

10 − two =