αρχικηVIRALΠέντε λόγοι για τους οποίους πρέπει να βγάλεις τώρα τους τοξικούς ανθρώπους από τον κύκλο σου

Πέντε λόγοι για τους οποίους πρέπει να βγάλεις τώρα τους τοξικούς ανθρώπους από τον κύκλο σου

Όταν τελικά βρούμε τη δύναμη να ξεκόψουμε τους τοξικούς ανθρώπους από τη ζωή μας, μπορεί να νιώσουμε άβολα αρχικά, αλλά δεν πρέπει να το αφήσουμε να μας απογοητεύσει. Το να προχωρήσουμε με αυτόν τον τρόπο είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που μπορούμε να κάνουμε για τον εαυτό μας- είναι σημαντικό να το θυμόμαστε αυτό.

Οι τοξικοί άνθρωποι δεν κάνουν τίποτα άλλο από το να φέρνουν όλο και περισσότερη αρνητικότητα στη ζωή μας. Μας ρίχνουν ξανά και ξανά, χωρίς να θέλουν τίποτα περισσότερο από το να μας χρησιμοποιήσουν για δικό τους κέρδος. Οι τοξικοί άνθρωποι δεν μας προσφέρουν τίποτα ως αντάλλαγμα για τα πράγματα που κάνουμε για αυτούς, και ειλικρινά, όσο πιο γρήγορα τους αφήσουμε πίσω, τόσο το καλύτερο.

Εδώ είναι 5 λόγοι για να το κάνεις τώρα.

1. Πάντα σε κατηγορούν για πράγματα που δεν μπορείς να ελέγξεις.

Οι τοξικοί άνθρωποι δεν αναλαμβάνουν ποτέ την ευθύνη για τις πράξεις τους. Για όλα… φταις εσύ και ειλικρινά αυτό από μόνο του είναι εξαντλητικό. Όσο περισσότερα προσπαθείτε να κάνετε γι’ αυτούς τόσο λιγότερα είναι ικανοί να δουν.

2. Δεν μπαίνουν ποτέ στον κόπο να σου πουν την αλήθεια.

Όσο περισσότερο τους ανοίγεσαι τόσο λιγότερο σου ανοίγονται. Πολλά από τα πράγματα που λένε οι τοξικοί άνθρωποι είναι ψέματα και ειλικρινά ποτέ δεν ξέρεις πραγματικά ποιοι είναι. Η μάσκα φοριέται καλά με τέτοιους ανθρώπους.

3. Κάνουν πάντα λιγότερη προσπάθεια από εσάς.

Όταν πρόκειται για τη φιλία, την συνεργασία ή τη σχέση σας, δεν καταβάλλουν ποτέ τις προσπάθειες που κάνετε εσείς. Τα πράγματα είναι πολύ… μονόπλευρα, με εσάς να κάνετε πάντα την περισσότερη «δουλειά». Ποτέ δεν είναι εκεί για σένα όπως είσαι εσύ για αυτούς.

4. Δεν νοιάζονται για τα συναισθήματά σας.

Για τους τοξικούς ανθρώπους, τα συναισθήματά σας δεν έχουν σημασία. Δεν τους νοιάζει αν σε κάνουν να νιώσεις άσχημα για να πάρουν αυτό που θέλουν. Θα σου φερθούν άσχημα για να πάρουν αυτό που θέλουν, ξανά και ξανά.

5. Ποτέ δεν σε εκτιμούν και τίποτα δεν είναι αρκετό.

Οι τοξικοί άνθρωποι θέλουν πάντα περισσότερα. Τα πράγματα που κάνεις δεν είναι ποτέ αρκετά- και δεν θα είναι ποτέ αρκετά. Αυτό πρέπει να το έχετε πάντα υπόψη σας.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΟΛΙΑ

Αφήστε ένα σχόλιο

seventeen − fourteen =